Suomi iisalmi ylläs webkamera

Saattaa vaihdella täsmällisen ennusteen kanssa. Saalisrykelmä, koskettamalla symbolia pääset kartalla lähemmäksi. Voit katsoa täsmäsään ja Kalakelin ennusteen klikkaamalla haluamaasi kartan kohtaa. Voit käyttää myös paikkahakua. Kirjautunut käyttäjä voi tallentaa omia paikkatietoja. Vuoden aikana järjestetään useita arvontaan perustuvia kalastuskilpailuja, joihin voi osallistua jättämällä saalisilmoituksen. Lisätietoja kilpailuista Erä-lehden sivuilta: Kalakeli on Otavamedian sovellus, joka yhdistää Erä-lehdelle jätetyt saalisilmoitukset, Ilmatieteen laitoksen tarjoamat säätiedot ja muuta saatavissa olevaa dataa saalistodennäköisyyden ennustamiseksi.

Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa Aste Helsinki. Sähköposti-ilmoitukset Haluan sähköposti-ilmoituksen aina kun lisään kalan. Uusi paikka Tallenna   Peruuta. Valitse paikka Valitse sijainti Oma sijainti Sijainti kartalta Vaihda sijainti. Ilmoitustyyppi Suomen suurin kala Kala18 Oma saalis. Vieheen merkki ja malli. Kuvat Lisää saaliskuva 1. Paikka Valitse sijainti Oma sijainti Sijainti kartalta. Tietoja Kalakelistä Erän ainutlaatuinen Kalakeli-sovellus kertoo, onko tänään hyvä sää mennä kalaan!

Olet ehkä kuullut puhuttavan Iisalmen ihmeestä: Tullessasi töihin Iisalmeen liityt mukaan tähän osaajien ketjuun ja pääset nauttimaan sopivan kokoisen pikkukaupungin erinomaisista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Iisalmen tienoilla on tarjolla joutenolloo joka lähtöön! Pääset nauttimaan kotikulmilla huippukonserteista ja jazzista, unohtamatta taidetta, ja aimo annosta savolaista hulluttelua.

Tsekkaa tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme iisalmi. Iisalmessa nautitaan turvallisesta, virikkeellisestä ja luonnonläheisestä elinympäristöstä.

Ruutukaavaista keskustaa ympäröivät vesistö ja voimakkaat maanmuodot. Oma koti järvinäkymin rivi-, kerros- tai omakotitalossa on täällä arkipäivää. Opastettu hautausmaakierros on mukava iltakävely, jonne voit tulla yksin tai vaikka yhdessä kesävieraiden kanssa.

Lasten yliopiston leirit on suunnattu vuotiaille lapsille ja nuorille. Lei­ril­lä tu­tus­tu­taan ta­ri­nan­ker­ron­nan ja piir­tä­mi­sen me­ne­tel­miin haus­ko­jen har­joi­tus­ten avul­la. Iisalmen Työllisyysviikon suojelijan Jyri Paretskoin hieno kirjoitus siitä, kuinka Ylä-Savossa moni asia on paremmin kuin hyvin. Ajankohtaista Mitä Iisalmessa tapahtuu? Osaamisen paikka Harvaa kaupunkia voi rehellisesti väittää kokoaan suuremmaksi, mutta Iisalmen kohdalla tämä on täysin oikeutettua.

Iisalmi Iisalmen uuden kaupunkistrategian visio Töihin Iisalmeen Olet ehkä kuullut puhuttavan Iisalmen ihmeestä: Tapahtumia Iisalmen tienoilla on tarjolla joutenolloo joka lähtöön!

Palveluhakemisto Palvelut A-Ö Etkö löydä palvelua? Kaavat, kiinteistöt ja rakentaminen. Uudet koulut Ykkösluokan olosuhteet — esittelyssä Kangaslammin ja Kauppis-Heikin uudet koulut.

Pesolan pihviliha Vuoden lähituottaja Ulmalan kansantalo Ulmalan kansakoulu on luvun juhlatalo. Kesän tapahtumien banderolleja ilmestynyt katukuvaan.

Kesä hellii ja Twist-nuoret astuvat taas kaupunkikuvaan: Iisalmen kaupungin Nuorisopalvelut on palkannut yhteensä nuorta Twist-kesätyöhön.

... Kalakeli on Otavamedian sovellus, joka yhdistää Erä-lehdelle jätetyt saalisilmoitukset, Ilmatieteen laitoksen tarjoamat säätiedot ja muuta saatavissa olevaa dataa saalistodennäköisyyden ennustamiseksi. Lisäksi voit tutkia kartalta Erä-lehdelle ilmoitettuja kalasaalita ympäri Suomea. Kalakelin käyttäjätili on sama kuin Erä-lehden sivuston käyttäjätili. Iisalmessa nautitaan turvallisesta, virikkeellisestä ja luonnonläheisestä elinympäristöstä. Tapahtumia Iisalmen tienoilla on tarjolla joutenolloo joka lähtöön! Evening walk along lake Porovesi.

Suomi iisalmi ylläs webkamera

Seksi pillu trans escort

Tietoja Kalakelistä Erän ainutlaatuinen Kalakeli-sovellus kertoo, onko tänään hyvä sää mennä kalaan! Voit lisätä omat suosikkipaikkasi näytettävien säätietojen listalle, kun olet kirjautunut. Sähköposti-ilmoitukset Haluan sähköposti-ilmoituksen aina kun lisään kalan. Opastettu hautausmaakierros on mukava iltakävely, jonne voit tulla yksin tai vaikka yhdessä kesävieraiden kanssa. Näet kalastussään ja ennusteen nykyisessä sijainnissasi tai valitsemassasi paikassa Suomessa — vaikkapa kesämökilläsi.