Vanhaa naista eroottinen novelli

vanhaa naista eroottinen novelli

On sitä ennenkin sylikkäin öitä vietetty Ellan kanssa, Ilmari vastusteli mukamas tosissaan. Topakka pikkumisu se oli, Elina. Elinan muikea ilme venyi suupielistä sirrisilmiin asti.

Sun raameilla ei nukuta yhdenkään naisen vieressä minkään valtakunnan kaposesssa paikassa, Elina kuittasi. Illu heitti murhaavan tuijotuksen kohti Elinan pakaroita. Hyvähän se oli tuolla vartalolla puhua, mies tuumi mitaten upeita sääriä ruskeilla silmillään. No, tänä yönä niillekin tulee olemaan paikkansa, raamikas mies ajatteli ja heitti paidan pois päältään.

Oli yksi heikkous, josta vain Illu tiesi: Elina ei voinut vastustaa treenattuja vatsalihaksia ja niiden pinnalla näkyvää miehekästä karvoitusta. Se se oli alun perin kiinnittänyt hänen huomionsa Illussa, tuo seksikäs ja sormien alla niin pehmeältä tuntuva turkki, joka kaareutui kosteana alaspäin kohti selvästi muistoja kookkaampaa farkunedustaa.

Lukioaikainen postikorttimaisema mielessä oli paljon viattomampi kuin tämä uros tässä ja nyt. Silloin häntä katsellut nuori mies oli vain pojanvesseli, vaikka miehiset tunnusmerkit olivatkin hyvin kehittyneet.

Sen kesän jälkeen hän ei muistanut nähneensä yhdelläkään kollilla valkoisia uimahousuja, jotka vesi teki läpinäkyviksi…. Ei tolla Illulla ole mitään paikannusvehjettä, eli turisti saa taas olla kartturina, Ella hymähti.

Elina päätti saman tien harrastaa toistakin menneiden aikojen syntiä ja kaivoi laatikosta tupakat esiin. Kun Illulle kävi ilmi, että miehesi pelaa samassa joukkueessa, hän päätti ottaa selville mikä teidän parisuhteen tilanne oikein on. Voi niitä öiden lukumäärää, mitkä Ilmari on etsinyt netistä kaikkea sinua koskevaa tietoa. Siksi pettäminen ei kuulema ole pettämistä. Lennot on ostettu, eli te ajatte lentokentälle. Minä jään tänne, ja annan Ramin ymmärtää mutta en ymmärrä antaa tai jotain sellaista, Ella nauroi silmät kyynelissä.

Ella otti pian ex-rouvaksi muuttuvan vaaleaverikön kasvot omiinsa ja suuteli sitten lämpimästi toisen huulia. Se oli hellä, rakkaudellinen ja kaiken hyväksyvä hetki. Muutaman vuoden sumu katosi, ja nainen näki kirkkaasti sen, mitä ei ollut matkan varrella uskaltanut myöntää. Hänen aviomiehensä oli ihkaelävä ääliö ja kertakaikkinen kusipää.

Valojen sammuttua talossa kuului tuhinaa kolmesta eri kerroksesta. Hiljaisuuden rikkoi aamuyöstä natisevat askeleet rapussa, jotka nousivat kohti työhuonetta. Elinan sydän heitti ylimääräiset voltit, kun tuttuakin tutumpi hahmo livahti leveälle sohvalle kylkeen kiinni. Kädet hakeutuivat toisiinsa, pitelivät hetken kiinni, erosivat, jatkoivat vartalon ääriviivojen etsintää, tarrasivat kiinni kiinteisiin pakaroihin, reisiin, käsivarsiin.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Tässä tarinani parin vuoden takaa uusintana Tapetoimassa tätini kanssa Tämä tapahtui viime kesänä, kun tätini pyysi minua auttamaan tapetoinnissa.

Kesä oli kuuma ja olin juuri täyttänyt 18 vuotta, käytännössä melkein kokematon seksiasioissa. Tätini, Anneli, on isäni sisar. Hän on kymppinen muodokas nainen joka asuu yksinään omakotitalossa erottuaan muutama vuosi sitten miehestään. Olin toki ihastellut häntä jo pitkään ja runkatessani usein ajatellut nussivani juuri häntä, mutta mitään sellaista en osannut kuvitellakaan, mitä tapahtui eräänä heinäkuun helteisenä päivänä… Tätini siis tarvitsi apuani ja astelin hänen talonsa ovelle.

Soitin ovikelloa ja tätini avasi oven pukeutuneena ruudulliseen paitaan jonka napit olivat ylhäältä auki niin, että hänen rintaliivinsä olivat osittain näkyvissä. Jalassaan hänellä oli hieman hämmentävästi pelkät valkoiset pikkuhousut jotka vilkkuivat paidan helman alta. No, asu oli ymmärrettävä, koska ilman lämpötila oli 30 astetta.

Menimme sisään, jossa oli vähintään yhtä kuuma kuin ulkonakin. Huomasin, että tapetointihomma oli vielä pahasti kesken, joten aloimme töihin heti kun sain vaihdettua päälleni mukaani varaamat työvaatteet, uimashortsit ja T-paidan. Koska tätini oli ennenkin tapetoinut, toimin lähinnä apumiehenä liisterin levittämisessä. Hän puolestaan asetteli tapetit seinille keittiöjakkaralla seisten.

Kykkiessäni lattialla jouduin vähän väliä nostamaan katseeni ylös työjakkaralla touhuavaan Anneliin. Alaviistosta oli erittäin hyvät näkymät tätini pikkuhousujen peittämään hyvin muodostuneeseen takapuoleen.

Pakarat hytkähtelivät kiihottavasti hänen noustessaan askelmia. Parhaimmillaan näkymät olivat kun hän kumartui jakkaralla seisten alaspäin levittämään tapettia seinän keskiosalle. Välillä hän joutui korjailemaan pikkuhousujensa asentoa, koska niiden haaraosa pyrki painumaan pyllyvakoon paljastaen enemmänkin yläpuolellani keikkuvasta mehukkaasta perseestä. Reisien välistä pikkuhousujen reunoilta paljastui, että Anneli ei ollut ainakaan ajellut alapään karvoitustaan.

Kun hän joutui ottamaan askeleita ylöspäin saatoin nähdä reisien välistä, että pikkuhousut painuivat välillä pullean häpykummun keskellä olevaan pillunvakoon, Oloni alkoi vähitellen muodostua tukalaksi kun hän ojentautui välillä jakkaralta alaspäin ottamaan vastaan liisteröimiäni tapettikaistaleita.

Hän ei malttanut laskeutua lattialle asti ja kumartuessaan alaspäin, paidan avonainen kaula-aukko toi esiin hänen kookkaat rintansa. Ne riippuivat liiveissään silmieni tasalla hiestä märän paidan alla, enkä voinut olla tuijottamatta niitä. Olin aina ennenkin ihastellut hänen suuria hieman riippuvia rintojaan, mutta en ollut koskaan päässyt näkemään niitä näin läheltä.

Usein olin runkannut unelmoiden siitä että pääsisin oikeasti puristelemaan tätini tissejä. Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa. Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi.

Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä. Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kullini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille.

Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta. Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa.

Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni. Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään. Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelin seuranneen minua keittiöön. Hän katseli minua hymyillen ”Onks ne oikeesti sun mielestä niin ihanat?

Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti. Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään. Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle.

Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta.

Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä. Anneli tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni. Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen hikisenä kiiltelevät tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä.

Et sinä teinitytöiltä tällaisia painavia meloneja löydä. Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini tisseihin. Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni.

Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä. Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas. Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tartuin kiinni hänen nänneihinsä ja nostin niistä kiinni pitäen hänen painavia tissejään ylöspäin.

Tätini ähkäisi mielihyvästä venyttäessäni nännejä ja kysyi: Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa. Sinun tekisi varmasti mielesi runkata nyt? Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata, tai saanko minä koskea sinuun? Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Haluatko päästää paineet pois? Anneli tarttui innokkaasti kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein.

Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Annelin äännähdysten perusteella päättelin hänen pitävän kovastakin käsittelystä, joten vetelin tiukkaan puristetuilla huulillani hänen paisuneita nännejään voimakaaasti ulospäin.

Olin kuitenkin ennestään jo niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan kun tunsin tuttua kihelmöintiä munassani. Tätini siirtyi nopeasti kontalleen eteeni lattialle jatkaen litisevän kyrpäni runkkaamista yhä kiivaammin.

Sitten hän ottikin yllättäen kullini tissiensä väliin ja alkoi vatkata niitä kyrpääni vasten niin että terska vilahti aina hieman näkyviin. Välillä hän levitti tissinsä erilleen ja läiskytti niillä sitten kulliani. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien.

Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin. Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni.

Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä rivosti jököttävää kulliani. Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut. Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin.

Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä.

. Molemmat miehet yhtyivät nauruuni. Paula huudahti ensin lyhyesti — sitten pitkään. Hänen tuhti painonsa tuntui lisäpuristuksena kyrvässäni ja koko lantioni seudulla. Anna ja Paula vaihtoivat paikkoja. Annan lantio liikkui villimmin ja hänen ääntelynsä oli noussut astetta korkeammalle. Aloin lipoa hiljalleen hänen vittuaan ja välillä pyörittelin kielelläni klitorista.

IRC PORNO THAI HIERONTA TURUSSA

Vanhaa naista eroottinen novelli

Tuon jälkeen Miksu tarttui minua päättäväisesti kädestä ja sanoi, että nyt mennään. Mieheni avasi keittiön oven ja minä astuin jännittyneenä hänen edellään huoneeseen. John odotti meitä pöydän ääressä. Hänen kasvoilleen levisi tuo valloittava hymy, johon olin ihastunut heti ensinäkemällä.

Hän nousi seisomaan ja katsoi minua samettisilla, yönmustilla silmillään. Tunsin, miten polviani heikotti, kun tuo älyttömän komea ja voimakasraaminen mies puristi tiukasti kättäni tervehdyksen aikana. Johnin katse viipyi hetken aikaa säärilläni, ennen kuin hän ojensi kohteliaasti tuolin minulle. Saumasukilla on ihmeellinen vaikutus miehiin, ajattelin kun istuuduin häntä vastapäätä. Mieheni laittoi kahvin tulemaan ja istui lopulta vierelleni.

John vilkaisi miestäni ja siirsi sitten katseensa minuun ja sanoi: Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Molemmat miehet yhtyivät nauruuni.

John katsoi Miksua päätä puistellen ja sanoi, että vaimosi taitaa olla melkoinen pakkaus. Nousin pöydästä ja avasin pakastimen, josta otin pussillisen korvapuusteja.

Huomasin, miten John katsoi jälleen peppuani ja sääriäni, kun laitoin pullat sulamaan mikroon. Yht'äkkiä tunsin, miten mieheni loppu spermat valahtivat sisältäni, joten suuntasin askeleeni kiireesti kylpyhuoneeseen. Pujotin stringit yltäni ja vaihdoin puhtaat tilalle. Kohentaessani meikkiäni mietin kuumeisesti, kuinka pitkälle Miksu on valmis leikissämme menemään. Miksu oli ottanut sillä aikaa korvapuustit mikrosta ja kattanut pöydän.

Menin tiskikaapille ja kurottauduin ottamaan mehukannun ja lasit esille. Huomasin vasta laskiessani kannun tiskipöydälle, että vieraamme näki varmaankin mukavan vilahduksen.

Suoristin hameeni hiukan hämilläni, laitoin kannun ja lasit pöydälle ja otin vielä mehun jääkaapista. Istuessani tuoliin katsoin Johnia silmiin. Yht'äkkiä hän vinkkasi hieman silmäänsä, varmaankin sen merkiksi, että oli noteerannut äskeisen näyn.

Vastasin hänelle herttaisella hymyllä ja tunsin jälleen tuon suloisen tunteen vatsanpohjassani. Myös Miksu naurahti kaataessaan kahvia kuppeihin, varmaankin sen merkiksi, ettei häneltäkään asia jäänyt huomaamatta.

Mieheni kysyi tuon jälkeen Johnilta, maistuisiko hänelle viinilasillinen. Ehkäpä se oloa hiukan helpottaisi, totesi hän. Vilkaisin miestäni ja sanoin, että myös minä taidan olla neuvoa-antavan tarpeessa. John nosti lasin ilmaan, joten seurasin esimerkkiä. Kauniille ja fiksulle naiselle, sanoi hän ja kilautti lasiani.

Tuon jälkeen syvennyin juttelemaan Johnin kanssa ja huomasin, että viihdyin tuon miehen seurassa liiankin hyvin. Hänen itsevarmasta olemuksesta huokui alfauroksen voimakas vetovoima. Tiesin, että tuo vertailu mieheeni ei ollut tuossa tilanteessa täysin puolueeton, koska hän koki varmaankin tuossa tilanteessa olonsa epävarmaksi.

Miksu kuunteli jutusteluamme ja vilkaisi lopulta levottomasti kelloa, joka näytti vartin yli kahta. Katsoin Miksua kysyvästi ja hän näki varmaankin silmistäni, että tuo tilanne kiihotti minua tavattomasti.

Viimein mieheni nousi tuolista ylös ja sai lopulta sanotuksi, että olisi mukava jatkaa jutustelua, mutta hänen täytyy lähteä vanhempiensa mökille veneremonttiin. Kun kuulin tuon, tuhannet perhoset lehahtivat vatsanpohjassani ja alapääni kastui välittömästi läpimäräksi. John vilkaisi minua ja miestäni ja totesi, että hän voisi lähteä apumieheksi. Miksu naurahti ja sanoi, että remppa on sen verran iso, että hänen on jäätävä yöksi mökille.

Tunsin, miten sydämeni löi kiivaasti ja odotin vain tilanteen kehittymistä. Säpsähdin, kun myös John nousi seisomaan ja totesi, että hänelläkin olisi asioita hoidettavana. Tiesin, että tuo toteamus oli vain tekosyy, jolla hän välttäisi kiusallisen tilanteen. Katsoin Miksua jännittyneenä, miten hän reagoisi vieraamme lausahdukseen.

Viimein mieheni sanoi, että ei kai tuolla asialla niin kiire ole, ettei hän voisi syömään jäädä, sitä paitsi Kati on hyvä ruoanlaittaja. Puraisin alahuultani ja odotin kuumeisesti Johnin vastausta. Hän vilkaisi jälleen, vuoron perään minua ja miestäni ja sanoi pienen miettimisen jälkeen, että asialla on sen verran kiire, että hänen on nyt mentävä.

Johnin lähdön jälkeen mieheni halasi minua ja sanoi vihjailevasti, että tänne olisi jäänyt varmaankin nälkäinen mies. Naurahdin ja vastasin hänelle, että tänne olisi jäänyt myös todella nälkäinen nainen. Tykkään x 2 List. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi.

Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä. Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kullini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille. Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta.

Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa. Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni. Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään. Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelin seuranneen minua keittiöön.

Hän katseli minua hymyillen ”Onks ne oikeesti sun mielestä niin ihanat? Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti.

Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään. Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle. Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta.

Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä. Anneli tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni. Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen hikisenä kiiltelevät tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä.

Et sinä teinitytöiltä tällaisia painavia meloneja löydä. Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini tisseihin. Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni. Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä.

Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas. Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tartuin kiinni hänen nänneihinsä ja nostin niistä kiinni pitäen hänen painavia tissejään ylöspäin. Tätini ähkäisi mielihyvästä venyttäessäni nännejä ja kysyi: Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa. Sinun tekisi varmasti mielesi runkata nyt?

Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata, tai saanko minä koskea sinuun? Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Haluatko päästää paineet pois? Anneli tarttui innokkaasti kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein.

Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Annelin äännähdysten perusteella päättelin hänen pitävän kovastakin käsittelystä, joten vetelin tiukkaan puristetuilla huulillani hänen paisuneita nännejään voimakaaasti ulospäin. Olin kuitenkin ennestään jo niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan kun tunsin tuttua kihelmöintiä munassani. Tätini siirtyi nopeasti kontalleen eteeni lattialle jatkaen litisevän kyrpäni runkkaamista yhä kiivaammin.

Sitten hän ottikin yllättäen kullini tissiensä väliin ja alkoi vatkata niitä kyrpääni vasten niin että terska vilahti aina hieman näkyviin. Välillä hän levitti tissinsä erilleen ja läiskytti niillä sitten kulliani. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien. Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin.

Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni. Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä rivosti jököttävää kulliani. Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut.

Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin. Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä.

Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä. Pikkuhousut olivat painuneet osittain myös pilluvakoon, jonka kohdalla pöksyissä erottui kostea läikkä. Tätini oli selvästikin kiimassa!

Kaiken kruunasi pöksyjen reunojen alta esiintyöntyvä karvoitus joka jatkui pitkälle persereikään ja reisille asti. Ähkäisin kiihottuneena, posliiniksi ajellut alapäät eivät olleet koskaan kiinnostaneet minua erityisesti. Edessäni oli nyt rehevä, aikuisen naisen ihana perse! Painoin kasvoni kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla niitä, siirryin kiihottuneena kohti tuoksuvaa persevakoa, jonne upotin kasvoni.

Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju. Kuljetin kieltäni pitkin näkyvissä olevaa paljasta ihoa, joka oli helteestä johtuen hikisen märkä. Tartuin kiinni tiukoista pikkuhousuista ja aloin vetää niitä alaspäin reisille.

Tätini äännähti tyytyväisenä, ilmeisesti hän halusi kieleni työskentelemään paljaalle vitulleen. En pitänyt kuitenkaan kiirettä vaan paljastin ensin näkyville hänen kutsuvan oloisena pullottavan persereikänsä, jonka tuntumaan työnsin nenäni.

Lopulta vetäisin pöksyt kokonaan alas ja huomasin että tätini alapää todellakin oli ihanan karvainen. Levittelin pakaroita ja ihailin rivosti levällään olevaa rehevää persettä vielä hetken ja pyysin sitten tätiäni kääntymään selälleen, että saisin vedettyä pöksyt kokonaan pois. Hän teki niin kuin käskin ja nosti jalkansa ylös. Vedin hänen pöksynsä pois ja painoin ne kasvoilleni haistelleen huumaantuneena niistä lähtevää hajua. Pöksyt lensivät sitten lattialle ja tartuin Annelin reisistä levittäen niitä nähdäkseni koko alapään kunnolla.

Siirsin sormeni hänen pillulleen ja leikittelin sormenpäilläni, kuitenkaan painamatta sormeani hänen sisäänsä. Katsoin häneen ja huomasin, kuinka hänen kasvonsa loistivat kiihkosta. Anneli otti päästäni kiinni ja painoin pääni haaroihinsa.

Otin tiukasti hänen lantiostaan kiinni ja painoin nenäni kiinni hänen vitulleen haistellen sitä kiimaisena. Aloin lipoa hiljalleen hänen vittuaan ja välillä pyörittelin kielelläni klitorista. Vaimeat voihkaisut säestivät toimintaani. Oletko varma, ettet ole tehnyt tätä joskus aikaisemmin? Jatkoin työskentelyäni kiimasta innostuneena. Välillä siirryin jälleen hänen reisilleen, mutta kohta tätini oli jo vaatimassa, että painaisin pääni takaisin hänen vitulleen.

Vanhaa naista eroottinen novelli