Vaimo venäjältä kokemuksia puhelin seksiä

Nyt jäin miettimään, ennenkuin lähetän hänelle rahat, että paljonkohan hän tarvitsee niihin vaatteisiin ja kampaamoon ja tuliaisiin? Ajattelin lähettää e, mutta mahtaako se riittää? En uskalla kysyä häneltä, koska haluaisin tehdä hänet onnelliseksi ja iloiseksi ja en halua hänen ajattelevan, että olisin kauhean pihi.

Onko teillä muilla kokemusta venäläsistä naisista? Miten minun pitäisi toimia? Odotanko, että hän tulee Suomeen ja sitten annan hänen tuntea olevansa prinsessa ja teen kaikkeni sen eteen vai lähetänkö rahaa ennakkoon ja otan hänet vastaan iloisena? Voisitteko kertoa te joilla on kokemusta? Olisi hyvä nainen filippiineiltä Joka etsii Suomalaista miestä.

Tästä tuli yksi yleinen huijaus mieleen. Niitä on ollut jo aivan mielettömästi, varsinkin sellaisia missä on nainen venäjältä. Suomea puhuvat jonkun automaattisen kääntäjän avulla. Vetoavat aina johonkin asiaan miksi ei ole rahaa, on täysin rakastunut sinuun vannoo sitä joka sähköpostissa, runoilee jotain yltiöromanttista, yrittää ties mitä että olet jo aivan lääpälläsi häneen ja haluaa onnellisen tulevaisuuden kanssasi mutta sitten sanookin että se ei tule onnistumaan ellet lähetä rahaa että pääsisi suomeen.

Kuvat tämä "nainen" on poiminut jostakin päin netin maailmaa tai onnistuu muuten vain huijata niissäkin. Yleensä nämä tapaukset eivät yllättäen edes omista puhelinta. Ole siis varovainen, hyvä mies! En todellakaan aio lähettää rahaa kenellekään Marinalle Venäjälle. Kirjeet mitä sieltä ovat tulleet ovat kyllä huipputökeröitä sepustuksia ja varmaankin googlen kääntäjällä väsättyjä. Yhteenkään kysymykseen ei ole tullut järkevää vastausta vaan liirum laarumia josta ei Erkkikään tahdo saada selvää.

Siis voit olla huoleton: Hyvä ettet lähetä 6. Se matka tuskin on noin kallis suomeen sieltä. Yleensä nämä typerät rosvot jankuttaa sitä samaa raha-asiaa joka sähköpostissa ja rakkauttansa, ja kun yrität kysyä jotain muuta niin et saa siihen kunnollista vastausta vaan se saattaa alkaakin taas yhtäkkiä kertomaan rakkaudestaan sinuun aivan kuin olisi idiootti joka ei ymmärrä kysymystä ja yrittää puhua ympäripyöreitä selvitäkseen tilanteesta. Kokeile huvikseen, että mitä tapahtuu jos teetkin niin että olet mukamas hänen luokseen menossa, että alkaako se keksimään jotain hulvattomia juttuja minkä takia et pääse heille.

Hyviä jatkoja sulle, toivottavasti löytyy täydellinen unelmanainen sinulle: Mitäs tossa varottelemaan, itsepähän miehet, jotka lähtevät tolle tielle, tietävät mitä tekevät ja oppivat sitten kantapään kautta.

Ei voi olla totta, että yleensä tollasia tonttuja on, ja antavat huijata itseänsä noi kypällä. Minulla on ihan samanlainen historia. Oli parikin likkaa, toinen Kazanista ja toinen Hampurista. Ei ole tullu kommenttia sitten kun ilmoitin, että ei ole tarkoitus investoida tälläiseen korkean riskin kohteeseen.

Näyttää olevan sama kuvio monella. Ja itse olen 50 kyppinen ja naiset noin 30 kymppisiä ja kauniita,rahat menee takuulla johkin muuhun. Ja kuinka voi rakastua toiseen ihmiseen heti kun on ekä kirje kirjotettu?? Tiedätkö ketään pösilöö joka on lähettänyt rahaa ja millä tälläisen saa loppumaan? Tämä on varmasti hujari. Jos se olisi todellinen henkilö, joku kiinodtaisi sinut, mutta hänellä ei ole rahaa tulla Suomeen, sitten hän kutsuisi sinut oman kaupungiin.

Odota sitten seuraavat kymmenen vuotta ja silleen. Kun olet noin yksinkertainen!!!! Mikset mene yksinkertaisesti huoriin, saat varmasti!! Ensinnakin haluan kertoa, etta te erittain houkutteleva mies.

Kun luen kirjeenne mielestani suurempi ilo. Minusta on aina ikavaa, kun kirjeenne tulee lopettaa. Haluan saada lisaa kirjaimia sinulta. En voi kirjoittaa paljon kuin minulla ei ole tietokonetta, etta talossa. Olen erittain huono ymmartaa tietokoneeseen.

Joka kerta pyydan auttaa minua jarjestelmanvalvojalle Internet-kahvilassa. Ehka han ajattelee, etta olen hyvin typera. Se ei ole tarkeaa! Etta voin kirjoittaa teille - tarkeinta ja voin lukea hieno kirjaimia. Minusta tuntuu, etta minua vetaa sinua.

Todennakoisesti minun ystavyys tulee vahvempi sinulle. Toivon kohtalo antaa meille mahdollisuuden tavata henkilo. On erittain mielenkiintoista, minulle. Tanaan halusin kertoa teille siita paikasta, jossa asun nyt, mutta on hyvin pitka.

Sanoja ei retell kauneus tata kaupunkia, joten annan teille tahan osoitteeseen ja voit katsoa kaikki. Mina asun kaukana keskustasta ja joskus palata kotiin hyvin myohaan. Kun minulla oli trouble.

Drunk kaveri kiinni minusta ja halusi saada kuisti. Han on takavarikoitu minua kadesta ja pull. I on potki hanta valilla jalat ja on karannut. Sen jalkeen asiassa ostin kaasu pistooli. Russia on mahdotonta ostaa taistelut aseena. Vain kaasua tai pneumaattinen. Nyt minusta tuntuu turvallisesti. Jotkut viitetiedot, etta paikka, jossa elavat: Isani sotilaallinen mies ja perhe pakko oli siirtaa jatkuvasti. Nain monet kaupungeissa Russia Venaja , mutta kun ei matkustaa muihin maihin.

Olen hyvin haluavat tarkastella muissa maissa. Luultavasti se on mielenkiintoinen. Muut kulttuuri, muut customs. I toivoa, etta muissa maissa parempi kuin Russia. Todennakoisesti Russia kansa on hyvin paljon huonontunut, koska pitka talouden kriisi. Tama talouskriisi noin elaa kavi vaikeaksi. Se on paljon huutoa ja julmuutta maamme. On surullista, mutta en halua puhua surullista. Haluaisin tietaa enemman kaupunki ja maa. Laheta minulle kuvan oman piirin tai Internet-osoitteen.

Olet erittain mielenkiintoista me. I on paljon paikka sinulle sydameeni. Odotanko kirjettasi ja ajattelen sinua! En luota sahkoiseen sanoen haluan puhua, jonka kanssa voit puhelimeen.

Mobil ja kotiin numero. Täytyy olla aika tyhmä tai epätoivoinen, jotta tommoiset sepustukset menisivät täydestä. Tuostahan huomaa lapsikin, että juttu on ihan huuhaata.

Tiedätkö, mistä lähettäjä oli saanut meiliosoitteesi? Se maili osoite oli tuolla suomi24 treffien esittelyssä. Sieltä alkoi sitten tulla sähköpostia. Vastasin piruuttani ja siten sieltä alkoi tulla tuota samaa tuubaa Mulle tuli samanlainen viesti. Annoin puhelinnumeron ja sanoin,että soita minulle. Ei ole soittoa kuulunut, vaikka itsekin on luvannut soittaa mulle.

Seuraavaksi sain postia, jossa piti lähettää rahaa lippuun ja viisumiin joku päälle e. Kirjoitin takaisin,että en voi antaa rahaa. Sen jälkeen ei ole Marinasta kuulunut mitään. Että huijausta tämä näköjään on! Kiitokset veljille informaatiosta ja googlelle hakukoneesta. Aivan sama meininki näköjään jatkuu. Minulle tuli viesti ilmeisesti samalta marinalta, että on 35 vuotias ja työskentelee kampaamossa ja asuu Kazanin reuna-alueella.

Sama isä näyttää olevan ja typykän kuvat ovat komeita. Nyt on myöskin tuppukylästä kuva ja muotokuvan lisäksi kuva, jossa kävelee kadulla tosi trimmin näköisenä ja hyvissä kuteissa.

Jos joku näyttää siltä, että se on liian hyvää ollakseen totta, se tuskin on totta. Nämä niinsanotut liirun laarun loruttajat ovat jopa useinmiten miehiä jotka kirjoittaa laittavat naisen kuvan,,jos sieltä naisen haluaa sitä pitää sinne mennä arkielämään,,fixu nainen ei pyydä mitään,mutta toki tykkää jos jotain tervetuliaista on mukana,,,rahan pyytäjät on aina poikkeuksetta huijareita,,itse olen kuullut tämän venäläiseltä naiselta jota menin tapaamaan,mutta ei ollut mun mieleinen,muuten ok,, eli älkää hyvät immeiset lähettäkö huijareille rahaa!!

Kampaaja ja asui Kazanin reunalla vanhempiensa kanssa. Kuvat oli kyllä hienoja, kenen mahtoivat sitten ollakaan. Mulle tuli satavarmasti samalta muijalta viestiä Googlen kääntäjällä on käännetty ne jutut mitä sieltä tulee No minähän vastasin tietysti siihen mutta englanniksi No toistaiseksi ei ole kuulunut sit mitään..

Minulle on tullut sama Kirje mikä täällä on näytillä. Ensin hyvä ja vaativa työpaikka. Nyt alkoi meneen huonosti siellä. Yllättäen pomo lupasi kuukauden loman sille. Kohta on tulossa tänne. Mielen kiinnolla odotan kerjuu kirjettä sieltä. Arvatkaa lähetänkö rahoja sinne? Älä kaikkea usko Mahtaa "Marinalla" olla jo Suomessa kokonainen haaremi.

Ja jokainen on lähettänyt Marinalle rahaa hääpuvun ostoon. Kotonaan "Marina" laskee rahoja, raapii tyytyväisenä partaansa ja rapsuttaa muniaan. Kerran minulla oli ongelma. Humalassa mies alkoi uhata minua, han halusi ryostaa minua. Han tarttui kasivarteeni ja vetaa. Loin hanta jalkojen valiin ja juoksi pois. Tuon ajan jalkeen ostin kaasu pistooli. Venajalla on mahdotonta ostaa sotilasaseet. Vain kaasua tai ilmaa. Nyt Tunnen oloni turvalliseksi. DD Mutta kohta heidän suomenkieli kehittyy niin ettei erota missä he kirjoittaa: Sama kirje vieläkin Sama kirje on vieläkin käytössä kahden ja puolenvuoden jälkeen??

Hei rakas ystava xxxxx Mita kuuluu? Ensiksi haluan sanoa, etta olette erittain houkutteleva mies. Kun luin kirjeen, tunnen suurta iloa. Minulle se on aina surullista, kun kirje tulee loppu. Haluan saada enemman kirjeita sinulle. Tanaan loydan itseni yksi idea. Olen aina pitanyt sinua. Tama paras osa elamaani. Heraan aamulla ja heti ajattelen sinua. Olen iloinen, etta minulla on ystava ulkomailla.

Tama on hyvin epatavallinen tunne. Olen mielellani kommunikoida kanssasi. Toivottavasti pidat minua joskus? Tanaan olen taas paljon tyota. Minusta tuntuu, etta olen vetamalla sinua. Luultavasti ystavyys on vahvempi kuin sina. En ole nahnyt sinua henkilokohtaisesti, mutta voin sanoa, etta tunnen sinut. Toivon, etta kohtalo antaa meille mahdollisuuden tavata henkilokohtaisesti. On hyvin mielenkiintoista minulle. Tanaan haluaisin kertoa missa asun nyt. Sanat eivat mukailevat kauneus kaupunki, joten annan sinulle taman osoitteen, ja voit katsoa sen.

Elamassa, olen matkustanut paljon. Olen nahnyt monet kaupungit Venajalla, mutta kun en mene muihin maihin. Ehka tama on mielenkiintoista. Muita kulttuureja ja tapoja. Toivon, etta ihmiset muissa maissa paremmin kuin Venajalla. Ehka Venajan kansa on hyvin heikentynyt, koska pitkaan jatkuneen kriisin. Se on paljon vihan ja vakivallan maassamme. Haluaisin tietaa enemman kaupunkisi ja maasi. Laheta minulle kuvan oman alueen tai verkossa osoitteessa. Olet hyvin mielenkiintoinen minulle.

Minulla on paljon tilaa olet sydamessani. Nyt minun taytyy menna. Odotan kirjeen ja ajattelen sinua! Mina tykkaan tyttoystavani erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Lahetan sinulle sarjan valokuvia. Minusta on mielenkiintoista nahda, miten olin hauskaa hanen vapaa-ajallaan. Rakastat menna ravintoloihin kaupungissasi? Nama rullat tein itse. Ei ole mitaan monimutkaista. Haluan kokki nimen talven salaattia ja salaattia sillia alle turkin. Toivon saavani vastauksen pian.

Samainen nainen varmaan viestittelee mun kanssani, mulle se nainen jos takana on nainen on esittäytynyt Ireneksi. Huijaus selväähän se on, mutta tässä kaljaa ottaessa on kiva silloin tällöin vastailla jotain liirum laarumia takas ja naureskella niitä Irenen lähettämiä juttuja. Kuvat joita sähköpostiin tulee ovat helvetin provosoivia, tavallaan aika naurettavia ja läpinäkyviäkin.

Kuvien ja viestien sisältö on sellainen että tarkoituksellisesti juonta kuljetetaan koko ajan eteenpäin, viime kuvassa tää Irene oli silkkipyjamassa sängyn vieressä kukkakimppu kädessä tyyliin "tää olis just sulle": Kysytäämpäs näin päin että onko kukaan löytänyt tuolta maasta netin kautta ja treffipalvelun kautta onnistunutta suhdetta??

Mulla on periaatteessa samantapaisia keskustelukumppaneita kaksikin kappaletta, toinen myös Marina mutta 26 vuotias ja tsekorsbysta. Pitkälti edellisen kaltaisia nuo selostukset ja kuvat ovat ihan liian hienoja ollakseen totta ja tytötkin ihan mallitasoista tasoa. He ottivat itse muhun yhteyttä tuon treffilinjan kautta mutta toistaiseksi eivät ole rahaa pyytäneet ensinkään. En aio tietenkään lähettää jos pyytävätkin kun en periaatteesta rahaa yleensäkään mistään asiasta pistä tuntemattomille, en edes suomessa.

Kiinnostaisi vain onko edes mahdollista että joukossa olisi ihan rehellisiäkin joukossa ja siksi kyselen näiden onnistuneiden juttujen perään. Mä en ole noita tosissani ottanut ja eräässä viestissä sanoinki että uskon vasta kun näen kuvassa olevan tytön edessäni livenä, mutta eivät ole kuitenkaan vielä luovuttaneet: Enpä tossa mitään häviäkkään jos kirjoittelee ja kun ei ota minkäänlaista riskiä joutua huijatuksi: Se on jo sinällään epäilyttävää jos he ottavat itse ensin yhteyttä Yks pien ihminen 6.

Eräs tuntemani mies löysi vaimon venäjältä, mutta ei heidän liitto kauan kestänyt. Varmasti miehessäkin vika, vaimo ei suostunut olemaan mattona. Tuossa jonkinlainen musta lista siellä olevista huijareista ja sieltä voi tarkastaa aluksi löytyykö kyseinen henkilö listalta: Laitoin jossin vaiheessa englanninkielisen tekstin, jossa sanoin epäileväni huijausta.

Lakkasi viestien tulo siihen. Oli vaihtanut näköjään nimimerkkinsä suomi24 treffipalstalla sen jälkeen. Huomasin profiilista heti, että samat lauseet kuin sähköpostissa, joista ei voi erehtyä. Koulutustason vaatimusta oli laskenut ja kotipaikaksi oli merkannut Uusimaa.

Ystävänpäivänä tuli hieno kortti ja senjälkeen kohta rahapyyntö parin päivän päästä. Kun en vastannut, ovat muuttaneet taktiikkaa.

Nyt kuulemma saa tyttökaveriltaan rahaa, mutta kaverikin haluaa miehen ja haluaisi kirjautua deittipalveluun, mutta ei kuulemma onnistu ja haluaisivat, että kirjautuisin hänen nimellään ja lähettäisin tunnarit heille.

Siis tällainen juoni, jolla pääsisivät toisen henkilötiedoilla kirjautumaan deittipalveluun. Ajattelin kirjoittaa, että tiedätte missä mennään. En ajatellut vastata, vaan odottelen mitä kuuluu seuraavaksi.

Marvin The Martian 2. Viestejä on lähetellyt minullekkin. Yksi niistä sama kuin aikaisempana oleva. Olemme hyvin kaukana toisistaan, mutta toivon, etta se ei esta vuoropuhelua. Kiitos, etta olet kirjoittanut minulle. Olen kovasti toivonut, etta olet vastannut kirjeeseen. Se on tarkeaa minulle. Toivon, etta kirjeenvaihto antaa meille hyvat mahdollisuudet yhteisen tulevaisuuden. Haluan loytaa ystavan, ehka rakasti mies. Meidan on ymmarrettava se yhdessa sen jalkeen, kun kirjeenvaihtoa. Haluan kertoa sinulle itsestani.

Toivon, etta voitte kuvitella minun elamani ja luonnetta. Olen 27 vuotta vanha. Oma syntymapaiva 23 elokuuta. Minulla on harmaat silmat ja vaaleat, ruskeat hiukset. Voit nahda sen kuvani. Oma kasvu on cm, oma paino 61 kg. Luultavasti sinulla on kysymys: Tosin en voi menna naimisiin Venajalla, mutta venalaiset miehet ovat erittain ajattelematon. Minulla oli aikaisemmin poikaystava ja vakavia keskinaisia suhteitaan, mutta se on aina paattyi huonosti.

Ensimmainen poikaystavani ei halua lapsia. Han puhui - lapset liian suuri lasti. Hanen silmansa olivat tyhjia. Toinen poikaystava "rakasti" alkoholin vodka. Valitse, mina tai pullo. Han kertoi, etta vapaus hanelle ennen kaikkea. Se on hyvin surullista. Kolmas poikaystava kertoi, etta han ei voi olla vain yksi nainen, ja hanta on syyta tavata muita naisia.

I isku vasten minun kohdata hanet myos jaljella. Olen pettynyt Venajan miehet. Ei En loyda rakkautta. Miksi Kauneus kuuluu eri vaahto? Nyt olen paattanyt loytaa miehia muusta maasta.

Ja olen pettynyt miehia nuorempia. Haluan aloittaa keskinaisen suhteita miehen vanhimmat ian. Olen erityisesti etsia ihmisen vanhinta ika ja siksi olen kirjoittanut teille. Toivottavasti ette vastusta vastaa nainen nuorena. Isani sotilas ja nain ollen meidan perhe matkusti ympari Venajaa paljon. Asun minun aiti ja isi 10 km Kazan on Suburb. Tietoja minun vanhemmat kerron seuraavalla kerralla enemman.

Haluan etsia, miten elamassa. Joka paiva menen keskustaan Kazan tyota. En loytanyt tyota reunalle kaupunki. Tyoskentelen kampaaja ja kauneushoitola. Se monimutkaisia ja vastuullista tyota, mutta mina en pelkaa vastuuta. Noin minua paljon miehia, mutta naen ne nurinpain. Baari, Revelry, sanky, ja aamulla hei hei! Se ei ole minulle. Toivon, mita voit ymmartaa kirjeeni? Se ei ole ongelma sinulle? Tiedan, Suomen kieli vahan. Isoisani tiesi Suomen kielen ja se auttoi minua ymmartamaan, se oli osallistujan sodan ja sen piti olla Suomen sodan aikana.

Mutta sota on paattynyt myos En halua noin surullinen. Voin kirjoittaa sinulle joka paiva. Toivon, etta kirje ei pelota pois sinua. Haluan, mita tiesi minun luonne ja minun elamankaari. Nyt minulla on joitakin kysymyksia teille. Kerro minulle about your city. On erittain mielenkiintoista minulle. Jos sinulla on lapsia, etta se ei ole ongelma minulle. Olen hyvin paljon rakkautta lapsille, ja toivon saavani lapsia joskus.

Mita sina viela haluat tietaa minusta? Toivon, etta saat vastauksen nopeasti. I voi tuhota tulivuori tai fond kissanpentu. Sain täysin saman viestin. Naisen nimi oli tosin Olga.

Eli viestipohjat ovat valmiina ja vain uhrin nimi muutetaan. Naiset kirjoittelevat usein useammalle samaan aikaan ja heillä ei ole aikomustakaan lukea viestejä.

Tämän takia eivät muista mitä ovat aiemmin valehdelleet, eivät ole kiinnostuneita sinun taloudellisesta tilanteesta työstä yms, eivät vastaa kysymyksiin. Ja sitten muutaman viestin jälkeen ovatkin jo täysin rakastuneita.

Ja jos rahat lähetät, niin naisesta et kuule enää mitään. Olut kädessä on kyllä ihan kiva kirjoitella liirun laarumia ja naureskella tökeröille hoono suomi viesteille ja katsella kauniita kuvia.

Monet kyllä näihin kusetuksiin menevät, kai meillä miehillä sitten viesti kauniilta naiselta saa lopunkin järjen hivenen sammumaan. Tuo sama viesti on tullut myös minulle ja useita muita perään. Saapa nähdä kauanko menee ennen kuin rahaa alkaa kinuamaan.

Upeita kuvia kyllä lähettää. Mielenkiinnolla odotan minkälaisilla kuvilla rahan kerjäystä tehostetaan. Olgana se minullekin esittäytyi. Pitänee seuraavassa kirjeessä tarjoutua lähtemään Kazaniin ja pyytää matkarahaa. Sain aivan samansisältöisen viestin. Ikä 35 vuotta Kazan Suburbista.

Rahaa ei pidä lähettää missään olosuhteissa. Tämä Anastasiya on ahkera mimmi. Kirjoitin muutaman kerran kanssa saman naisen kanssa. Kolmas tai neljäs viesti vaikutti jo rahanpyynnin valmistelulta. Kirjoitin sitten, että sulla onkin matkarahat siteen koossa jo kun matkaa suunnittelet ja lisäsin , etten koskaan tuntemattomille rahaa lähetä.

Kirjeet loppuivat kuin seinään. Ei missään olosuhteissa saa rahaa lähettää!!!! Juuri sama kirje minulle, huijausta se on, nyt vaan Natalya, kuvia sillä tuntuu olevan tosipaljon itsestään, todella hemaiseva ja kaunis nainen, myyjä toimii Suburb Kazan kaikki mikä liittyy kodin kunnostus ja rakentaa.

Minä kans viestittelin erään Pietarissa asuvan neidin kanssa,joka kirjoitteli parin viikon meilailun jälkeen,rakastuneensa minuun ja haluavansa tulla Suomeen tapaamaan minua,mutta tarvitsi rahaa ja jätti ihan VISA-korttinsa numeron johon voisin rahaa laittaa matkaa varten.

Se kirjoittelu tyssäsi siihen. Olis kuulemma tarvinnu rahaa,passiin viisumiin ja junalippuun. Eritteli oikein paljonko passi viisumi ja junalippu maksaa. Piti kuulemma maksaa kaikki etukäteen,hän ei ollu vailla kuin e. Kirjoitin etten lähetä rahaa,mutta voin tulla itse sua sinne tapaamaan. Ei ole kiltsistä enää mitään kuulunut.. Jäi tosta äsken mainitsematta että tää pimu asuu Pietarissa.. Täällä mulla oli inna nimellä esiintyvä 32v nainen joka zheboksarysta. Kirjoittelin 4kk sen kanssa ja läheti kuvia mulle itsestään.

Sitten yksi päivä ehdotti että tulee suomeen mutta tarvii rahaa matkalippuihin. No ei ole näkyny naista vaikka vielä varmisti että olenhan sitten vastassa helsingin lentoasemalla. Tässä taas yks tapaus muiden joukkoon. Hukattua aikaa ja mieli pahana. Sinulla luultavasti on sama nainen kazanin kaupungista joka kirjoittelee samoja asioita Ei kellään sattuis olemaan kuvaa ko.

Siitähän sitä näkisi, onko sama tyyppi vai vaihteleeko sujuvasti myös kuvia. Mulla oli muutaman kuukauden venäläinen kauniita kuvia itsestään? Kun hän alkoi kinuta rahaa päästäkseen Suomeen ja laittoi VISA korttinsa numerosarjan sähköpostitse niin laitoin samantien välit poikki hän kertoi sentään käyvänsä töissä niin luulisi olevan rahaa sentään lentolippuun ja viisumiin!

Itselläni on Suomen oloihin pienet tulot joten laitoin samantien välit poikki alkoi "hälytyskellot" soida Suosittelen ettet sorru maksumieheksi,mutta Itselläni nyt kolmas kirjoittelukaveri menossa ja kaksi ekaa olivat huijareita.

Eivät kerenneet rahaa ees pyytämään kun tajusivat et tätä miestä ei huijata ja häipyivät sovinnolla. No nyt on sitten kolmas ja tää tupsahti jonkun mukamas välitystoimiston kautta jossa suositeltiin mulle tätä tyttöä ja liitteenä yhteystiedot tietysti kuvan kanssa tyttöön. Tietenkin tyttö kaunis kun mikä ja 35 vuotias eli ei nuorimmasta päästä kuitenkaan. Jo meinasin hetken että oliskoos nyt koneen toisessa päässä sellainen joka ei olekkaan huijari. Nainen kertoi olevansa jokin korkeakoulun opettaja ja uskonnollisen taustan omaava ja kyseli hyvin paljon omasta suhtautumisesta uskontoon.

No mähän en nyt ole ollenkaan sinne päinkään ja käsivarretkin tatuoitu käärme ja kalloaiheella: Kuitenkaan mikään ei ole tytön päätä kääntänyt pois ja nyt tulee taas sitä rakastan sinua juttua ja alko vaihteeks kellot raksuttamaan onko tuokin huijari.

Tuo reaaliteetin puuttuminen asioista että toista nyt voisi rakastaa pelkän netin välityksellä ainakin mulla kalskahtaa ilkeesti. Viimisessä viestissä nainen vastasi johonki kysymykseen jota mielestäni en ole edes kysynyt ja allekirjoituksena ollut nimi oli muutettu sekin eli mulle tuli ilmeisesti jollekkin muulle tarkoitettu viesti: Kun näyttää kuitenkin olevan tyyppejä jotka lähettävät tai ovat lähettäneet rahaa noille venäläisille niin pistetäämpäs pari juttua miten tunnistaapi nuo huijarit.

Itse perehdyin asiaan hieman, kun omat kirjoittelukumppanit olleet kaikki näitä huijareita ja kuitenkin olisi mukavampi kirjoitella jonkun kanssa, joka ei huijari ole. Kaivelin hieman netin syövereitä ja oikein mainioita foorumeita ja oppaita tästä aiheesta tullut vastaan.

Ensimmäinen tietenkin, että kunnolliset venäläiset naiset ovat ylpeitä ihmisiä eivätkä koskaan pyydä rahaa, eivätkä koskaan edes vihjaile asiasta. Jos heillä ei ole varaa itse matkustaa, pyytävät he miestä matkustamaan sinne. Eivät venäläisetkään niin tyhmiä ja idiootteja ole että rakastavat miestä parin viestin jälkeen ja yleensäkään ei ole realistista rakastua tapaamatta ja netissä.

Jos nainen ei vastaa omiin kysymyksiin, niin selvä huijari. Kysykää paljon kysymyksiä, kun nämä huijarit eivät edes tekstejänne lue ja tuosta voipi sitten heti päätellä paljonkin. Kopioikaa tytön sähköpostiosoite ja liittäkää googlen hakuun.

Tunnetut huijarit löytyvät helposti tällä konstilla ja aukeaa erilaisia foorumeita joista voitte lukea esim mikä kirje tulee teille seuraavaksi: Selvittäkää ip osoite ja jos lähde sijaitsee Marin kaupungissa niin varma huijari koska suurin osa huijauksista tulee tuolta ja pienempi osa Kazanista. Jos tyttö väittää olevan pienestä paikasta kuten chebokstary, kazan ym ja mainitsee internet kahvilan viesteissään on jälleen melko varma huijari asialla.

Hyvä myös muistaa että yleensäkään kuvissa olevat tytöt eivät itse ole useinkaan näitä huijareita, vaan yhtälailla uhreja kun huijatutkin. Kuvat siis useimmiten aivan viattomista ihmisistä, joilla ei itselläkään ole tietoa heidän kuviensa pyörivän netissä ja tuossa tarkoituksessa. Myöskään ei kannata näille huijareille lähteitä paljastaa mistä löytynyt tietoa, joka paljastanut huijausyritykset.

On iso joukko ihmisiä, jotka ovat tutkimassa ja jakamassa tietoa näistä huijareista, eikä järkeä lähteä niistä huutelemaan näille huijareille, vaan parein antaa olla ja poistua itse kuvioista vähin äänin. Hyvä ohje oli sekin, että useimmiten seuranhakupalstat, joissa vain näitä kauniita naisia, ovat myös näiden huijareiden ylläpitämiä.

Monta tällaista palstaa löytyykin googlettamalla tytön sähköpostiosoite ja osa linkeistä vie erilaisiin foorumeihin ja mustiin listoihin, mutta myös seuranhakupalstat löytyvät joissa kyseiset tytöt myös tyrkyllä. Jos siis halajatte venäläisiä kunnollisia naisia, niin perehtykää nyt ensin siihen ettette ainakaan tule ensimmäisenä huijatuksi ja tietoa löytyy netistä vaikka miten paljon välttääkseen nämä huijaukset. Itse jo kyllästyin noihin huijareiden laaritteluihin ja olenkin suoraan jo ekaan viestiin kirjoittanut että kokemusta huijareista jo tarpeeksi ja mun puolesta voivat painua vittuun jos sellasissa aikeissa ovat.

Kuitenkin täsmentänyt että ihan reality tytöt ehdottomasti keskustelemaan vaan. On muuten ollut aika rauhallista nyt: Joo, Kazan, tuo pieni vähän reilu miljoonan ihmisen kaupunki Venäjällä. D Ja Chebokstary on vain vaatimaton ihmisen tuppukylä Siispä rahaa ei pidä missään nimessä sinne laittaa,jos on pakko saada niin menee rajan yli saa jo 20 E helpotusta asiaan sisämaassa vähän enemmän,kallista huvia maksaa satoja euroja kuvista ja lupauksista rakkaudesta sinua kohtaa joka voi olla vaikka mies.

Moni on maininnut että eivät lue lähettämääsi tekstiä, no eihän ne kerkee niitä millän lukemaan kun bisnes vie kaiken ajan kuten kuvaukset teksti pohjien teko ym Minulle tämä on kuin peli jota harrastan huvikseni,niille kelpa melkein mikä painettu teksti tahaansa mukava se on olutta maistella ja naureksia kun näitä rakkaita riittää ja saa postia paljon. Kyllä niitä mahtaa vitutta kun ovat käyttäneen kallista bisnes aikaa minunlaiseeni ihmiseen joka tietää alusta alkaen kuinka se kuvio etenee, sen voi jo päätellä tekstistä milloin rahan kysyminen alkaa olla lähellä.

Lupaukset rahan laittamisesta, niin sitäkin voi hidastella keksimällä vaikka mitä syitä voi olla että saat parmpia kuvia vielä mitä olet saanut aikaisemmin. Teen tämän siksi että jos heillä on otsaa tulla väittämään minulle rakastavansa vain minua vaikka faktat toisin näyttä on minullakin oikeus tehdä samoin myös heitä kohtaan. Tuhma saa olla mutta ei tyhmä. Eli on tullut jo muutaman viikon aikana kirjoiteltua muutaman "Olgan" kanssa ja yhdyn kyllä tämän keskustelun jäseniin mielipiteissäni.

Eli pelkkää buisnesta se on sieltä suunnalta ja tällaiset hienot miehet mitä me olemme ansaitsemme kunnon kaverin.

Tuossa joku kyseli onko kellään kokemusta jostain todella suhteeseen johtaneesta oikeasta kirjeenvaihdosta ja samaa minäkin kysyn tässä, olisi kiva tietää jotain positiivistakin.

Sille kaverille joka oli jo lähettänyt sen EUR niin sanon että tosiaan hänkin löytää kyllä jostain oikean rakkauden, eli jostain todelliselta foorumilta, kasvoista kasvoihin kun päätöksensä tekee. Itse olin äsken vielä kirjeenvaihdossa erään nuorehkon naisen kanssa Kazan ; kirjoittelimme tosin viime syksystä asti ja ei rahasta ja lentolipuista puhuttu koko syksynä, mutta kovasti pursui päivä päivältä enemmän sitä rakkaustavaraa sanallisesti, mutta seassa tosielämäänsäkin.

Kuvat olivat luonnollisia eli eivät malliteelmiä, vaan arkielämästä. Jätin sitten kirjeenvaihdon pariksi kuukaudeksi ja aloitin uudelleen pari kuukautta sitten. Sama rauhallinen malli jatkui, mutta jossain vaiheessa alkoi hänellä runosuoni sykkimään vähän samaan tapaan kuin noilla "Olgilla" ja alkoi hälytyskelloni soimaan, tosin kauniisti koska mikäpä siinä oli katsellessa taas niitä kivoja mutta edelleen aivan arkisia kuvia ja lukea liirumia.

Kaikki muuta kuin liirumia pursuvat lauseet keskittyivät enemmän lentolippuun ja rahansaamiseen hänen puoleltaan. Pariin otteeseen sanoin suoraan, että sorry mutta en luota tuollaiseen touhuun ja lopulta sanoin että tulkoon omine tukeineen jos rakastaa niin kovasti ja sanoin samalla kuinka kuulemma vanäläinen nainen on ylpeä eikä rahaa kerjää jos mielenkiinto on kyseessä todella siihen toiseen ihmiseen. Nämä hän otti loukkauksena ja liirumi väheni huomattavasti ja puhui kuin ihmiselle puhutaan.

Rakkauden vastapainona hän näköjään piti kuitenkin sitä lentolippua eestaas ja mitä vähän ostoksia siinä tullessa Moskovassa rahaa olisi tarvinnut. Sanoin että rahaa ei tule. Tuumaan, että se nainen on yhteenlaskettuna sekoitus jännityksen hakemista, raha-asioiden hoitamista ja mielenkiintoa länsimaiseen kulttuuriin pääosissa raha tietysti. Liekö venäläisellä naisella erillainen käsitys rakkaudesta kun vertaa vaikka suomalaiseen, varmaan. Epäilemättä siellä miehelle annetaan valtaa aika lailla kunhan on vaan muuten tolkun mies eli ei läträä viinan kanssa eikä pieksä perhettään.

Ja miehen tulee huolehtia kait kaikesta talouspuolesta huushollissa eli rahasta. Tuosta tämän naisen "liirum laarumista" vielä että se oli muuta kuin mitä noiden "olgien" vastaavat teelmät, mutta tältäkään tytöltä ei juuri vastausta saanut suoraan kysymykseen.

Muuta kuin sitten kun rahasta puhutaan. Takana voi olla tosin mieskin tai vaikka sekä mies että nainen, mutta kokonaisuudesta katsellen tuossa tapauksessa oli nainen. Juttelimme englanniksi ja se oli hänellä kohtalaista vähintäänkin. Kaikki koulutus ja työasiat hän selvitti jo syksyllä. Mutta omasi joko yksisuuntaisen huomiokyvyn tai sitten hänkin on "Olga". Rahaa emme veljet lähetä, sovimme niin, vai mitä?

Eli et missään tapauksessa lähetä rahaa. Nämä deittisaitit ovat pullollaan toinen toistaan kauniimpia venakoita tai ukrainalaisia. Yksinäinen Venäläinen nainen ei simppelisti saa viisumia suomeen. Sun pitää lähettää hänelle kutsukirje, joka tulee viisumihakemuksen liitteeksi, jossa vakuutat että vastaat hänen oleskelunsa aiheuttamista kuluista. Saattaa olla että lisäksi sulta vaaditaan käyntiä Venäjän konsulaatissa. Suomen viisumi maksaa Venäjän ja Ukrainan kansalaisilta noin 30 eur.

Vakuutus noin 20 eur. Passi maksaa sitten jonkun kympin. Nämä huijarit esittävät noita päättömiä hintoja ja saattavat jopa laittaa mukaan käyttämänsä matkatoimiston osoitteen. Suomen Venäjän konsulin www -sivuilla on lista matkatoimistoista jotka ovat hyväksyttyjä. Nämä akkojen tarjoamat toimistot ovat silkkaa huijausta. Eli jos muijalle nyt laittaa rahaa vaikka ton eur, se ei simppelisti pelkällä rahalla tänne pääse, vaikka haluaisikin.

Mutta tuskinpa se tänne tulossa onkaan, rahojasi et tule koskaan näkemään, etkä muijaakaan. Joskus tuo muija saattaa muka olla tulossa saatuaan rahat, mutta sitten Moskovassa esim. Valokuvat ovat usein länsimaisten mallitoimistojen mallityttöjen pöllittyjä kuvia, pornotähtiä tai kolmossivun tyttöjä. Tai sitten joku Ivan on laittanut rahoiksi ja myynyt ex-tyttöystävästään ottamansa kuvat rikollisille. Ennen kuin rupeat noiden kanssa pelamaan, lue aluksi vaikkapa http: Samalta sivulta on linkki näppärään työkaluun, jolla voi hakea saamiaan valokuvia huijareiden käyttämien joukosta, linkki http: Jos olet yli 40v, eronnut ja annat deittisaitin profiilissasi ja valokuvissasi reppanan vaikutelman, suosiosi on taattu, mutta ihan eri tavalla kuin kuvittelet.

Tuollainen profiili oikein imee huijareita puoleensa. Yleensä aina ne tulevat ihan muualta kuin mistä akka ne väittää lähettävänsä. Muutamat postit mitä olen saanut ovat tulleet mm. Moni käyttää proxya piilottamaan sijaintinsa, mutta koska nämä scamarit ovat yleensä onnettomia tunareita, tämäkin paljastuu helposti: Ovat niin saamarin tyhmiä että käyttävät aina eri proxypalvelimia, jolloin maat vaihtuvat nopeammin kuin Kimmo Kiljusella.

Gmail -posteja ei pysty oikein trackaamaan. Pidä hauskaa noiden ämmien kustannuksella. Oletetaan että olet Pekka ja se muija on Natalia: Teetä näistä valokuvia ja laita vaikka kehyksiin vessan seinälle: Heillä saattaa olla apuna myös naisia, joita käytetään mm. Eli saamasi kirjeet ovat täyttä tuubaa, koska lähettämiäsi kirjeitä ei lue kukaan.

Viesteihin vastaa tietsikka esikäännetyillä vakiokirjeillä, joissa sitten on liitteenä pikkutuhmia valokuvia. Noin kolmannen kirjeen jälkeen muija on jo menossa naimisiin ja vouhkaa ikuista rakkautta ja kuvailee kirjeissään miten nussii kohta kanssasi, ei puutu kuin noi matkarahat. Säkällä voitte löytää ihan oikeankin rehellisen slaavilaisen kaunottaren, mutta minä olen päätynyt olemaan pelkkä scambuster. Muutama asia jotka on hyvä pitää mielessä - muijan mielestä paikalliset miehet juoppoja, karkeita, eivät romanttisia, pettäjiä, väkivaltaisija jne.

Siksi kattelevat lännestä miestä - vanhemmat kuolleet, eronneet, ei ollenkaan sukulaisia elossa tms. Paras satu minkä kuulin: Yksi muija sanoi että hänellä on isot tissit ja hyvä perse ja tykkää paneskelusta miehen kanssa. Noin kolmannen kirjeen jälkeen tulee lasku tältä kääntäjältä, koska tämän muijan rahat loppuivat. Yleensä kirjeessä juuri tätä ennen ollaan jo makkarissa, jatkoa satuun saa kun maksaa tälle kääntäjälle. Kerran tsekkailin jälkiä ja kävi ilmi että tämä kääntäjä ja muija olivat yksi ja sama taho.

Tämmöinen henkilö on loistava uhri huijareille - valokuvat mallitoimiston mallien luokkaa, tai sitten aika provosoivia eli voi näyttää persettäänkin kuvissa. Pyydä tämmöiseltä akalta ns. Huijareilla on joskus naisia apulaisina em. He voivat myös vastata puhelinsoittoihin.

Tämä on totta, se maksaa pirusti soittaa suomeen ryssistä tai ukrainasta. Tässä kohtaa tulee yleensä ongelmia huijareilla ei tunne, ei ole, ei voi asentaa sinne nettikahvilaan jne. Saatteessa kerrotaan että on paikalla vain tiettyinä aikoina. Näissä numeroissa vastaa nauhoite, joita ainakaan minä en ymmärrä, oletan etta numero ei ollut voimassa.

Oletuksena huijareilla on ettei se reppanamies uskalla soittaa ulkomaille. Skypen profiilia ei kukaan tarkasta, näköpuhelinyhteys usein vakuuttaa uhrin. Muija voi jopa esitellä persettään nettikameralle, jotta saa matkarahat sulta. Tosin kunnon naisienkin kesken on ankaraa kilpailua miesten huomiosta, joten tästä usein tingitään.

Mutta jos akka poseeraa tottuneesti kuin Jallun keskiaukeamallla, kannattaa rahat laittaa mieluummin vaikka siihen Jalluun. Ko -sähköpostiohjelma on huijarien vakiotyökalu personoituihin massapostauksiin - huijarit yrittävät väärentää headereita ja vaihtelevalla menestyksellä käyttävät proxya jälkiensä peittämiseen. Jatka jonkun aikaa kirjeenvaihtoa, yleensä ennemmin tai myöhemmin muijan postit tulevat yhtäkkiä toiselta puolelta maapalloa, koska ovat tunaroineet proxyserverin asetusten kanssa.

Pitäkäähän veljet pää kylmänä. Näiden seireenien koukkuun voi moni mies mennä uskomattoman helposti. Jenkeissä jotkut miehet ovat laittaneet kymmeniä tuhansia taaloja huijareille. Vähän myöhemmin hän sai sähköpostin, jossa kerrottiin tämän tytön kuolleen ja myös haudatun. Hölmö kyseli netissä että mistähän saisi noita dokkareita hautauksesta. Ei sitten yhtään ihmetellyt kuka sen sähköpostin lähetti, jossa hautauksesta kerrottiin.

Kunnollinen slaavilaiskaunotar odottaa edelleen itseään kohdallani. Sen sijaan kymmeniä huijareita on tullut paljastettua. Tätä menoa tyhjennän koko www. Parhaat ovat olleet tosi vakuuttavia. Muistakaa tämä ja onnea onnen etsintään.! Itselläni ollut myös toistakymmentä tyttöä lähettämässä näitä lepertelyjä ja joka ainoa samoja huijareita. Nyt olen pitänyt taukoa, kun ei huvita näiden koneiden tai huijareiden kanssa kirjoitella yhtikäs mitään. Hyvin helppoja ovat paljastaa ja viimeistään toisessa kirjeessä jo selviää, että huijari tässäkin taas.

Puhelin numeroita on tullut minullekkin, mut en ole soittanut niihin, kun saanu jo selvitettyä tapauksen huijaukseksi muutenkin. Edellinen Ekaterina 29 jätti numeronsa ja sanoi, että voi soittaa milloin vaan, mutta kun kopioitti tuon numeron lauseineen ja googletti sen, niin jäljet veivät jälleen näille scammi foorumeille ja sama luritus samalla numerolla löyty useilta eri tytöiltä, mut nimi tietty sama: Tässä vaiheessa en sit enempää takaisin kirjoittanukkaan.

Jotkut ovat tosiaan olleet todella vakuuttavia ja parin kohdalla hetken jo miettinytkin onko nyt ihan tosi kyseessä, mutta tuo googletus on kyllä paljastanut kaiken hienosti ja kiitos tietenkin näille foorumeille, jotka näitä huijareita vastaan pelaavat. Kyllä itsekkin haluaisin ihan oikeissa aikeissa olevan tytön vielä löytää ja olen saanut ehkä yhden luotettavan kontaktin, joka asian puolesta työtä tekee ja joka varmistaa tyttöjen oikeellisuuden ja taustat. Varovainen kuitenkin saapi olla ja mihinkään ei kannata luottaa, eikä missään nimessä euron euroa lähetellä yhtikäs kelleen.

No hei jätkät,just hiplasin E matkahuollon raha lähetystä. No, mulle tuli kans tollanen viesti ja tietenkin lähdin siihen mukaan. Noh, tiesin todellakin mistä on kysymys ja mietin koska mahtaa pyytää rahaa, no viiden kirjeen jälkeen alko olla polttava tarve suomeen ja kyseli sitä vajaata viittä sataa, noh vähän lupailin, mutta mutta pistin pienen vitsikkään kirjeen sen sijaan. No, eihän se sitä muuten lue, mutta sit kun huomaa ettei rahaa tulekkaan niin ehkä No huomaa ainakin että voidaan sitä tääläkin puolella pelleillä.

Laitoin E Moneen viestiin vannoi etteitarvi muuta nyt hän on tilannut matkan mutta ei pääse jos ei laita EMonesti kerroin että minä laitan kutsu viisumi,Hän kertoi että ei tarvi ei saa 40 vuorokautta enempää olla maassa.

Minä pyysin passin numeron ja syntymä aika että voin faksata kutsun. Laittaakaa kuva ja sähköposti osote rahastajista katotaan onko ne samoja kekitään joku kämmi kek. Mulla on kuva, mutta en uskalla laittaa sitä nettiin tekijänoikeussyistä. Tekijän oikeudet kuvasta kuuluu pääsääntöisesti kuvaajalle eli en voi sitä laittaa mutta jos jollain on joku roskaposti luukku niin voin pistää sinne.

Sit jos joku haluaa esitellä niin siitä vaan. Jep, tälläinen viesti putkahti sähköpostiini. Kertoi että olen jossain kohtaa lähettänyt hänelle sähköpostia ja hän on säilyttänyt pitkän aikaa osoitteeni Viestejä alkoi tulla erittäin huonosti käännöskoneella käännettynä jonkun päivän välein, asia oli minulle täysin uusi ja olin hetken täysin ymmälläni ja vastasin viestiin "kapula" englannillani, viestissä pyydettiin vastaamaan englanniksi.

Tuli kuvia ja pitkä surullinen tarina joita katseltuani tulin päätelleeksi että henkilö kuvissa ei ollut aina sama! Tästä googlettamaan, ja asia selvisi minulle varsin nopeasti Asia on nyt tosiaan vain pari päivää vanha mutta uskoisin että viestini on luettu On ja aivan samankaltaisia asiota esittelevät ja ovat tulossa vaimoksi,mutta kun pyytä että voisiko soitta niin ei hänellä ole puhelinta.

Naiset ovat näyttävän näköisiä,onko kukaan lähettänyt rahaa ja nähnyt sen ns,vaimon??????????? Jos jollakin on kokemusta niin ole ystävällinen ja kerro? Joo mua yrittää koko ajan Carolyn,retkkutta mutta ei onnistu,nain on kuin missi ja roikkuu 50 äjän perässä ja on niin vaimoa kun olla voi ja ulko näkö ja muodot viimestä päälle.

Älä vaan erehdy laittaan rahaa. Olemme varmaan me suomalaiset herkkäuskoisia. Jostain syystä olemme kohteita. Itse olen tumma ja ok-näköinen mies Siis jos olet nainen! Jos joskus erehdyn matkustamaan rajan väärälle puolelle - tarjonnet sitten slaavilaista vieraanvaraisuutta ILMAN että odotat mitään takaisin saavasi? HÄN haluaa hoitaa perheen talous asiat. PS älä vihellä kotona,sillä silloin ei tule rahaa kotiin,kyllä sinä vielä opit.

Ei ole tuttua venäläistä perhettä tai perhettä jossa olisi venäkäinen vaimo. Olen liikuntavammainen joten tuskinpa ne on sen ennakkoluulottomampia kun suomalaisetkaan. Suomalaiselle en ainakaan kelpaa.

On se kumma kun ei raitis ja tavallinen ukko ei kelpaa. Olen itse löytämäni venäläisen naisen kanssa kihloissa, omani löysin. Tässä muutama huomionarvoinen seikka 1 Suomalaiset naiset tulevat olemaan kateellisia tulevalle vaimollesi, joten totuttele kateudesta raivoaviin kalkkunoihin baari-iltoina jo etukäteen.

Turha kai sanoa, ettei Venäjällä kukaan vittuile minulle Usko tai älä, mutta vaalea tukka ja siniset silmät ovat sellainen valtti naismarkkinoilla koko slaavilaisessa maailmassa, ettei toista ole.

Venäläiset eivät elä enää köyhyydessä, vaimoa et saa ostettua rahalla. Venäläiset naiset eivät ole yhtä pinnallisia kuin suomalaiset naiset. Vaikket löytäisikään vaimoa, ei matka Pietariin maksa kuin parisataa euroa ja näet yhden koko maailman hienoimmista kulttuurikaupungeista. Jos olet joskus käynyt Leningradissa, ota huomioon se, että setä Putina korjasi koko kaupungin keskustan vuotisjuhliin.

Puhumme kihlattuni kanssa Venäjää, joten meillä tätä ongelmaa ei ole. Pietarissa asuu todella paljon suomea puhuvia neitoja.. Huomattavasti naisellisempia kuin suomalaiset ja lähes poikkeuksetta hemmetin hyviä sängyssä! Venäläinen keittiö onnistuu kaikilta, alle kolmekymppisilta ehkä muutakin.

Jos haluat suomalaista ruokaa, joudut kokkaamaan itse. Koti pidetään siistinä, tiedät tämän varmasti, jos olet ikinä käynyt venäläisessä asunnossa. Rähjäisen lähiörakennuksen asunto on sisältä kuin palatsi. Kuulostaa kovin tutulta kuvaukselta, tosin itselläni on venäläinen mies.

Eli kotityöt hoituvat paremmin kuin suomalaiselta mieheltä koskaan, samoin ruuanlaitto. Mieheni on kohtelias , hyväkäytöksinen ja komea toisin kuin suomalaiset miehet. Hän pukeutuu siististi, toisin kuin suomalaiset miehet jne. Hän juo vodkaa, mutta on harvoin humalassa toisin kuin suomalaiset miehet. Koko porukka Pietariin, tai mun puolesta ihan minne päin Venäjää vaan. Siellä saatte sitten nauttia, ah, niin iki-ihanista venakoistanne, voitte vaikka vaihtaa kerran, pari viikossa.

Ei tule tällaisia kateellisia suomalaisia naisia vastaan. Tekstistäsi voisi kuvitella, että olet ollut naimisissa useammankin venakon kanssa ja ainakin nainut satoja varmaan puoli-ilmaiseksi, muttei maksutta. Älä hyvä ihminen lähde kirjoittamaan moisia yleistyksiä. Mun puolesta saat rakastaa venäläisiä naisia kaikessa naiseudessaan ihan niin paljon kun sielu ikinä sietää, eli tuon kohta viiden olisit voinut jättää pois tuosta. Kirjoitat, että venäläiset ovat poikkeuksetta sitä ja tätä.

Todellisuus lienee kuitenkin tarua ihmeellisempää. Ilmeisesti venäläisen kanssa voit. En kannata mitään suosi suomalaista, potki venäläistä tai muutakaan maahanmuuttajaa -linjaa, mutta suomalaisen naisen yleistäminen ja erityisesti venäläistä heikommaksi tekeminen raivostuttaa.

Jos voin yhtään puolustautua on mieheni isä syntynyt Suomessa ja muuttivat lapsena Venäjälle. Eli mieheni on kyllä venäjänkansalainen, mutta ns. Tämä yhdistettynä ksenofobian aiheuttamaan kateuteen ja lopputulos on kaltaisesi: Venäläisillä on tälle hieno termikin: Luepas muutama muslimin kanssa seurustelevien naisten, jotka muuten parin vuoden sisään kävelevät rätti päässä kaupungilla, kirjoittama suomalaisia miehiä halventava kirjoitus.

Älä nyt yleistä hyvä mies. Minä en ole tavannut vielä yhtään suomalaista naista, joka olisi katellinen näille Suomeen tuleville venäläisille naisille. Olot on monesti kurjat siellä ja tänne tullessa kaikki tietää että he tulevat paremman elämän perässä ja he tietävät tämän myös.

Tunnen muutamia venäläisiä naisia Suomessa toisia vähemmän ja kaikki ovat tarkkoja rahan perään ja jokainen on ottanut jo toisen mieskierroksen täällä Suomessa. Lapset tehdään, että voidaan jäädä Suomeen. Kaikki ovat kyllä ystävällisiä, myös naisille, mutta mitään kadehtimista en näe heidän asemassaan.

Tietysti kohtelu voi muuttua joskus tylyksi, jos tämä venäläinen nainen toimii samalla periaatteella kuin kotimaassaan. Ottaa mitä irti saa, vaikka toisen naisen miehen.

Kukaan heistä ei käytä tuulipukua, ei edes verkkareita. Missä sä oikein asut? EI ehkä kateellisia mutta monelta naiselta puuttuu se rautainen itsevarmuus jota näillä ka unottarilla on.. No ette te suomalaiset naiset todellakaan ole ylivertaisia. Mulle ainakin kävis se että teikäläiset vaihdettas kaikki venäläisiin naisiin.

Annetaan teidät arabeille ja afrikkalaisille niin siihenhän teidän ääri-tasa-arvo-suunnitelmat kariutuis Voin kuvitella venakon sänkytaitoja ja äänähdyksiä venäjäksi.

Mutta kyllä ne kuule tummistakin miehistä tykkää! Jos ei niin mun käy huonosti! Suomalaiset naiset on mulle ihan samantekeviä. Ei tietty kaikki mut suuri osa. Luulevat olevansa parempia kuin muut mutta se varmaan johtuu huonosta itseluottamuksesta. Joten ei huolta miehet, kyllä naisia löytyy maailmalta, toisin kuin suomineidot antavat ymmärtää Ja olen siis suomalainen!

Yleensä nämä tyypit suhtautuvat aika penseästi minuun mutta anna kyllä samalla mitalla takaisin! Tajuux et ei ole enää luku senkin pässi! Sinäkin varmaan panisit ennemmin suomalaista miestä kuin ulkolaista naista! Natseistakin oli muuten aikamoinen osa homoja!!! Tollasta tekis kans mieli vetää turpaan kadulla!!!!!!!!!!!!!!! On päässyt kusta sekaan! On tainnut isäsi naida siskoaan!!!! Luuletko olevas joku kimi räikkönen!? Tollanen luuseri kuin sinäö ei erottas pillua kullista, saatanan suominationalistipaskakasa!!!!!!

Joten jos mua vaan syytetään niin se on varma että teidän lafka ja ice-man joutuvat myös pulaan!!! Mutta tullaiset kirjoitukset kuten ice manin saa minut raivon partaalle. Teidänkin säännöissä lukee että ei saa kirjoittaa rasistisia tekstejä.

Ice manhan juuri kirjoitti rasismiin viittaavaa. Muuten älä suunnittelekkaan avioliittoa. Toisaalta se kannattaa tehdä vaikka minkä maalainen tahansa olisi kyseessä! Harvemmin ulkomaalaisen kanssa solmittu avioliitto onnistuu. Tulee ero liian usein. Omaisuus menee ilman avioehtoa. Suomalaisten geeniperimä on niin sisäsiittoinen,että ulkomaalaisia tarvitaan. Nainen baltian maasta meni vihille suomalaisen miehen kanssa. Muuttivat heti suomeen mies siellä päin töissä. Nainen sai mitä halusi. Nainen kävi baarissa kiusaamassa suomalaisia miehiä,petti.

Löysi baarista monta vuotta nuoremman suomalaisen miehen. Muutti yllättäen omaan kämppään ja vei mitä talosta lähti. Joutuivat myymään talon kun mies ei selvinnyt maksuista puolet talon arvosta joka olisi naiselle maksaa,loput talorahat menivät puoliksi mitkä jäi velan maksun jälkeen käteen.

Tämä nykyinen nuori mies asuu nyt naisen luona vaikka kirjoilla kotonaan. Maksaa naisen laskut ja ostaa kaikkea tälle naiselle. Lapsista tämä exmies tuleva maksaa elatusmaksuja kuten kunnon miehen kuuluukin ja ei jää paljoa käteen sen jälkeen,perjantai pulloon ja vähään ruokaan. Naisella menee nyt tosi hyvin,asumistukeakin saa reippaasti. Ystävä hommasi naisen töihinkin puhumalla hänet sinne. Lapsia tämä baltian kaunotar ei enää halua nämä aikaisemmatkin vahinkoja hän sanoi ja käy sääliksi tätä nuorta 'hoitoa' kun joskus hänelle se hinku eteen tulee.

Nainen sanoo kuitenkin ystävälleen ettei ole tosissaan tämän nuoren miehen kanssa,katsotaan nyt toteaa. Eipä minulla muuta sanottavaa ole kuin jokainen tamppaa tavallaan. Ainakin menee baltian naisella enemmän kuin hyvin ja sai suomen kansalaisuuden mitä se odotti vuosia.

Myönsi että halusi entisestä asuinpaikastaan pois. Siellä oli ankeaa uskokaa tai älkää. Nyt hän käy siellä hienolla autolla lomailemassa ja toiset katsovat kateellisina miksi se en ollut minä.

Sieltä vaan kaikki hakemaan vaimo,halukkaita on enemmän kuin tiedättekään. Pelkkä suomen kansalaisuuskin on heile lottovoitto ja pääsee pois. Hampaatkin saa laitettua taas kuntoon ja valkoiseksi kuten kaikilla heillä on tapana heti ensimmäisenä tehdä.

Ei sun naisen ominaisuudet johtuneet syntymämaasta eikä huonosta säästä, vaan hänen luonneominaisuuksista. En usko, että hän muuttui parastiitiksi Suomeen muutettuaan, hän oli sitä jo ennen. Olen itse ns Baltian maista ja mulla on suomalainen miesystävä. Hänellä on hyvät tulot, hyvä uusi asunto, hieno auto jne. Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen. Muuten, hän tarjosi mulle yhteisen lomamatkan hänen kustannuksellaan ja arvaa mitä?

En suostunut siihen, vaikka mieli tekikin etelään. Mulla on itselläni työ ja aivot mitä käytän. Henkilökohtainen onneni ei riipu asuinmaastani, passista ei ole Suomen passi , peltilehmästä eikä valkoisista valkaisemattomista hampaistani, vaan omasta asenteestani tässä elämässä. Tottakai ne jättää teidät, tai pettää tosimiesten kanssa! On turha kuvitella, että ne pysyy uskollisina teille. Laskekaa tasoa omalle, niin kaikki, sen jälkeen on ok!

Kaikkihan sen tietää, että se joka ei muuten saa itselleen puolisoa hakee sen sieltä, missä ihmisillä vaikeat olot ja halu päästä pois. Eivät ne naiset rakkaudesta teitä nai, kyllä siinä painavat ihan muut seikat.

Kannattaisi siis katsoa peiliin, jos ei puolisoa löydy kotimaan kamaralta vaan pitää puoliso etsiä "kuvastoista". On se kumma kun suomalaiset miehet ja naiset ei opi sitten millään. Esimerkkejä on pilvin pimein. Todella yksikantaisesti kertovat nämä ihmiset kokemuksiaan itänaisista. Uskon kyllä ihmisen vilpittömyyteen viimeiseen saakka.. Olitte mistä tahansa,jos osaatte käyttäytyä pärjäätte missä vain! Poikkeuksiakin toki löytyy mutta kyllä kaava tuntuu tuota noudattavan.

Katoppa omaas niin ymmärrät miksi moni hakee muualta. Tätä on ollut kiva seurata. Loppujen lopuksi te kaikki olette oikeassa ja väärässä. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikkialla maailmassa ja kulttuurierot ne ovat rikkaus.

Kyllä haluaisin myös itse Venäläisen vaimon, Miksi? Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Venäjä on tuossa rajan takana, ei todella tarvitse lähteä toiselle puolelle maapalloa.

Minulle on tärkeintä, jos menen naimisiin vielä, Haluan toki mennä naimisiin naisen kanssa jo näyttää naiselta, mutta en naisen kanssa joka näyttää mieheltä. Ja oletan myös naisten haluavan miehennäköisen, vai olenko väärässä. Ja kaikki maailmassa eroaa, tottakai, ei onni ole loputon, onni ja ihastuminen, rakastuminen, n.

Pystyttekö erottamaan tottumisen ja rakastumisen.?. Naapurillani on siis venäläinen vaimo. Hän on korkeasti koulutettu ja erittäin kaunis. Tyttären toi mukanaan tänne muuttaessaan.

Tyttö meneee syksyllä kouluun. Hän on oppinut jo melkoisesti suomenkieltä. Mutta tämä äiti; hän ei sitten olekaan oppinut, eikä hänellä ole työtä. Ukko on hänestä niin mustasukkainen, että ottaa tämän kengät aina mukaansa kun esim. Ukolla on ikääkin n. Tässä keväällä kun halkoja tontillani pinoon latoilin, tuli tämä naapurin "maatusha" paljain jalon avukseni.

Toi mukanaan kahvit ja leipomaansa. Mutta palkan hän halusi, siis sitä "onnee". Osamaksulla olenkin sen jälkeen melkeinpä päivittän hänelle palkkaa maksellut, luulempa että jo exrankin kanssa.

Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Jos kysytte suhdettani itse naapuriin, niin kerrottakoon että moneen vuoteen ei ole edes kättä toisillemme nostettu. Saattoi olla, että nyrkkiä on joskus puristeltu. Jos kertomuksesi on tosi, eikä provo, niin sympatiani ovat kokonaan tuon naisparan puolella.

Oikeasti sattuu jotenkin tuonne mielen sopukkaan se, että tästä maasta, jota isoisämme verissä puolustivat löytyy niin paljon ihmisiä, joiden takia tosiaan ei sitä olisi tarvinnut tehdä. Tämä henkilö on ilmiselvä MT-tapaus mielenterveys , joka pirstaa huonoa onneaan naisten suhteen. Kuinka moni suomeen esim.

Totuus on se, että tänne itsekseen tulleet venäläiset eivät katsokaan suomalaisten suuntaan avioitumis mielessä ,vaan puoliso haetaan venälältä. Eli kyllä venäläisellekin on venäläinen paras puoliso, silloin suhde on tasavertainen ja kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja ei synny. No ei todellakaan pidä paikkaansa. Herääpä pahvi tähän päivään, esim. Helsingissä on jo suuri venäläisväestö ja paljon sekasuhteita.

Ajatuksenakin sellainen asia tuntuu vieraalta. Ei sekasuhteet niin yleisiä ole kuin annat ymmärtää, joitakin poikkeuksia toki on, sehän on selvä. En ole todellakaan mikään MP-tapaus! Ja olet todella väärässä, etten saa naista Venäjältä! Nimittäin tutustuin n 2 vuotta sitten Moskovassa yhteen naiseen, jonka kanssa olen tapailut n 10 kertaa viikon jaksoissa! Ja rahalla tässä tapauksessa ei todellakaan ollut merkitystä, eukolla nimittäin saman kokoinen palkka kun mulla!

Ollaan menossa naimisiin syyskuussa ja mä muutan Moskovaan, johon sain firmani kautta siiron! Mua vaan vituttaa nämä 40v ukot joka hakee naisia itselleen! Olen nimittäin nähnyt paljon sellaisia! Eli tarkoitin että hakesivat oman tasoisia naisia, eikä kympisiä bimboja! Tai sitten kuvittelet vaan olevasi kauniimpi. Yleensä tuolla kehuskelun määrällä totuus on kaikkea muuta Mutta lähinnä siis tarkoitin että kyllä suomiböönat kelpaa näillekin kavereille panopatjoiksi.

Oikeat seurustelukumppanit etsitään yleensä muualta. Hyvä kun täältä löytyy normaaliinkin suhteeseen kykenevää miestä. Täällä toiset ostaa vaimoa kuin ravihevosta. Ja sitten kun vaimo on ostettu,se on oltava tottelevainen. Ei mikään omia aivojaan käyttävä feministi.

Toisen maan köyhyyttä käytetään hyväksi. Tällasia miehiä on muuallakin kuin suomessa. Ei oo ihmisarvot kunnossa. Sitäpaitsi miksi tuossa tilanteessa ei pettäisi? Käyttäähän äijä häntäkin hyväkseen. Ai ja sulle onnea. Muutatko venäjälle vai vaimo Suomeen? Mä muutan Moskovaan, aluksi vuodeksi, myöhemmin nähdään. On se suuri muutos, mutta mitä rakkaudelle mahtaa!

Moni lankeaa polvilleen ja kosiikin jo. En jaksa edes lukea tuota riitelyä. Minusta asia on ihan selkeä. Etenkin jos käytössä ei ole välittäjiä välittäjä tekee asiasta kaupankäyntiä ja naisesta tavaran. Sen jälkeen kohtelet naista vähintään niinkuin ihmisoikeudet edellyttävät. Ja nainen kohtelee sinua. Ei väkivaltaa, ei pakottamista, ei rajoittamista.

Kahden ihmisen välinen liitto, jonka kehyksenä toimivat ihmisoikeudet. Mitä siihen on sanomista kenelläkään. Niin tämä venäläinen nainen, kuten sinäkin. Naisen motiivit voivat olla mitä vaan. Mutta kumpikin teistä tietää sen. Siinä voi käydä huonosti. Itse päätät otatko niitä. Kaikki tämä siis edellyttää sitä, että nainen on omasta tahdostaan liikkeellä.

Ja sinussa on oltava riittävästi ihmistä käsittelemään asia ilman väkivaltaa - kävi miten kävi. Hävettää kirjoittaa tuo mutta suomalainen mies ja iso pettymys on huono yhtälö.

Toivotan onnea, kuka lie sitten emännäksi löytyykään. Kerro sitten miten sujuu? Mari, on ilo lukea järkevää tekstiä, haukutaan suomalaisia naisia täällä sitten vaikka mistä mutta sana on ainakin hallussa ; Tohon ite asiaan voi vaan sanoa että elämään, omaan ja muiden, mahtuu kaikenlaista.

Itse touhuan venäläisten kanssa töiden takia kaiken aikaa, ja ne on ihan tavallista porukkaa. Kun on yhteinen kieli, ja yhteisiä intressejä, voin vilpittömästi sanoa että yhteistyö, kaikenlainen, syntyy suomalaisen ja venäläisen välille paljon helpommin kuin esim. Sama pätee asiaan välillä venäläiset - "ulkomaalaiset". Suomalainen ei kokemukseni mukaan ole venäläisen mielestä oikea ulkomaalainen, vaan semmonen omituinen välimalli.

Ja suomessakin on hienoinen ero esim savolaisella naisella ja urbaanilla helsinkiläisellä city ladylla.

..

Vaimo venäjältä kokemuksia puhelin seksiä

: Vaimo venäjältä kokemuksia puhelin seksiä

Vaimo venäjältä kokemuksia puhelin seksiä Luuletko olevas joku kimi räikkönen!? Krimin kriisi auttoi tässä tilanteessa. Kysykää paljon kysymyksiä, kun nämä huijarit eivät edes tekstejänne lue ja tuosta voipi sitten heti päätellä paljonkin. Kysytäämpäs näin päin että onko kukaan löytänyt tuolta maasta netin kautta ja treffipalvelun kautta onnistunutta suhdetta?? Kiitätkö sinä suomalaista naista siitä, että hanastasi tulee puhdasta vettä?
Porno leffoja nicoletta 173
Free hd lesbian porn anaali seksiä Ilmeisesti venäläisen kanssa voit. Vaikka on päivänselvää, että ei ole. Huijarit eivät myöskään lue kirjeitäsi, vaan lähettelevät samat vastauksensa kaikille miehille. Ikä 35 vuotta Kazan Suburbista. Nämä kun katsotaan sivistysvaltion suomiksi perusasioiksi.

Ich bin der meine frau · Dating websites, where are lieb meinem Schoß anderen Typen haben. Die selbstgebaute Sexspielzeuge Videos Free Swingerclub soft sex oferty, erdbermund worms. Escort-Service und. termin porn Kino Kleinanzeigen bei Quoka. Telefonsex Partnersuche spezielle Vorlieben spannende.

Hyvä ohje oli sekin, että useimmiten seuranhakupalstat, joissa vain näitä kauniita naisia, ovat myös näiden huijareiden ylläpitämiä. Kun olet noin yksinkertainen!!!! Huomasin profiilista heti, että samat lauseet kuin sähköpostissa, joista ei voi erehtyä. Ei ole tuttua venäläistä perhettä tai perhettä jossa olisi venäkäinen vaimo. No ette te suomalaiset naiset todellakaan ole ylivertaisia. Viihtyi hyvin ja suunnitellaan uutta tapaamista. Upeita kuvia kyllä lähettää.

Prostituutio palvelu hairy hairy pussy