Pyllyn piiskaus seuralainen fi

Kun Rinnatkin kasvo ja karvat niin sain useimmin piiskaa alasti, kerran kysy että sattuko ja työn sormensa sisään. Sitten otti housunsa pois ja rankaskunnolla ennekun sai. Niitä rangastuksia sain monta ennenkuin tulin raskaaksi. Minä joudun printata ulos tämä ja ottaa se mukaan sängyyn ja lukea ja runkata! Missä se setämies asuu? Minä tulen aivan kiimainen kun luen tuo ja halua tuntea sama kuin sinä paitsi se sperman syöminen,se minä en pystyisi!

Olisi vielä sellaisia piiskaajia, jotka antaisivat ns. Heittäisivät housut vaikka väkisin pois, jos omatoimisuus ei siihen jostakin syystä riittäisi. Paikalle saapuminenkin voi jollekkin olla ylivoimaisen vaikeaa, sitten vielä riisuuntuminen. Nuori nainen voisi "pakottaa" haistelemaan ja nuuhkimaan peräaukkoaan antaumuksella ja "pakottaa" sanomaan, että "aah raitista ilmaa!

Taas me koskemattomat nörtit asialla: D Samoin toi Samu ;D Ei oltu naisen kans koskaan! Minusta piiskan antaja saa olla mieluummin nuori kuin vanha, kunhan hän on roteva ja oikeasti voimakas.

Kaipa tuo johtuu isästä joka oli tuon oloinen mies. Piiskaa sain vielä vuotiaana paljaalle. Jälkeenpäin pakarat kihelmöivät ja kyljissä tuntui, kuinka hän oli pidellyt minua tiukasti vasemmassa kainalossaan piiskauksen aikana.

Kirvely hävisi, häpeäkin haihtui pikkuhiljaa, mutta voiman kunnioitus säilyi. Olisi minut varmasti vielä vanhempanakin piiskattu, sen verran karski perheenpää oli, mutta toimitus aiheutti sellaisen häpeäpiikin, ettei sitä kehdannut enää hankkia. En ole tuon jälkeen sellaista miestä kohdannut, joka olisi oikean selkäsaunan osannut järjestää. Jossain ulkomailla se olisi voinut sattua kohdalle, mutta ei Suomessa kavereita piiskata.

Kyllä vaan suomessakin piiskataan.. Itse ole halunnut kokea samaan Et kai omalta isältäsi selkäsaunaa toivo? Keneltä muulta sukulaiselta mieluummin tai vento vieraalta.

Faijan kynsiin joutuminen hävettäisi niin paljon, että mieluummin vaikka kaupungin heikoin ukko saisi antaa risua julkisella paikalla. Näin se on kuin Kyllä nolottaa kirjoittaa! En halunut saada piiskaa minun vanhemaltani mutta joku paras kaveri eli ryyppikaverista minä fantasionut saada vitsa! Olen tällainen vanhempi setä ja minusta on hauskaa antaa selkäsaunaa niin tytöille kuin pojillekin.

Paljaille pakaroille kunnon läiskettä. Tai sileäselkäisellä puisella pesuharjalla. Tai millä tahansa sopivalla välineellä. Kunhan eivät aiheuta iholle vahinkoa.

On oikein mukava ajatella, kuinka selkäsaunan jälkeen metromatka hieroo tulistavia pakaroita. Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..? Mitä sinä tarkoitat vahinkoa? Tarkoitatko että se ei jää jälkiä?

Minulle saa jäädä jälkiä jon ne häipyvät kuukauden kuluttua! En halua saada piiskaa ilman jälkiä! Setämies Minä haluan saada kunnon selkäsauna,jäljet saavat näkyä kuukausi! Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi. Huomasit kai maininnan metrosta. Kuka pitä kertoa enemmän! Minä haluan olla sinun laiska tottelematon poikasi joka sinä rangaistat kovalla kädellä,koivuvitsalla,pajuvitsalla,rottinkkikepillä,mitä tahansa mutta en halua naida eli imeä sinua,ei seksiä ainoastaan isän ja pojan suhde!

Kirjoita mulle niin kerron lisää. Tuollainen setämies olisi mahtava tavata ja joutua saamaan häneltä selkäsaunan paljaille pakaroille. Mutta kuten monet muutkin täällä, mistä sinut, tai vastaavan ankaran ja määrätietoisen miehen oikein löytäisi?

Aloittaja on homo sillä hetero mies haluaa piiskaa naiselta jos on masokisti. Aloittajan kannattaa etsiä seuraa Koodi netistä tai muilta homojen sivuilta tai mennä homobaariin niin voi vaikka löytää poikaystävän joka nauttii piiskan antamisesta. Tule vain kaapista ulos Suomessa on ihan hyvä elää homona.

Piiskamaster taitaa ajella laput silmillä, vai miksi on jäänyt asia huomaamatta. Oletan, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat piiskaa, mutta kun eivät sitä saa, niin silloin jättävät sormensa ovenväliin ja tekee niin ihanan kipeää. Toinen ääripää ovat sitten ne heterot ja homot, joille itse toimitus on pääasia ja kipu ainoastaan sivutuote. Itse toimituksessa auttaa jonkin verran jos vitsaa käytää aikuinen mies: Niin ainakin minulta unohtuu heterot ja homot ja valitsen tuon miehen.

Estetiikasta ja erotiikasta saa olla mitä mieltä hyvänsä, mutta on mieletön fiilis, kun itseään paljon riskimpi kaveri käy käsiksi aikomuksenaan antaa piiskasaunan.

Siinä kulminoituu kaikki tärkeät asiat: Mutta masokistinen hetero mies haluaa piiskaa vain silloin kun hänellä seisoo sillä kyse on yhdestä seksuaalisuuden osa alueesta. Et sä mikään hetero ole jos kiihotut miehistä piiskaajina vaan ainakin bisse tai homo. Kannattaa etsiä itselleen poikaystävä sillä miksi kieltää itseään olemasta onnellinen. Entäpä jos sitten vasta seisoo kunnolla kun saa oikeasti kuritusta. Käsittääkseni homo on sellainen, joka tykkää miehistä, ja voi jopa rakastua ja mennä liittoon miehen kanssa.

Kyllä miehelle voi antaa kunnon piiskauksen vain mies, tai jokin porukka. Naisen pitäisi olla kyllä melko vahva ja halukas, jos meinaisi aidosti miehen piiskata.

Toki nainenkin piiskata osaa, jos mies vapaaehtoisesti siihen antautuu. Sitominen avuttomaksi on taas kokonaan toinen juttu, silloin se menee jo astetta pitemmälle. Kurittavan miehen tärkein ominaisuus on määrätietoisuus, päättäväisyys, voima, armottomuus. Olen kasvanut kovassa kotikurissa, lähes seitsämäntoista vuotiaana remmi lauloi, paljailla pakaroilla.

Tästä kehittynyt tarve fetissiin - ankaraan ja toisinaan helläänkin mieheen. En vain ole törmännyt vielä. Myös sub koulutukseen pääsy kiinnostaisi, enemmän kuin paljon Ja valmiina lähes mihin vain. Mistä tuollaiset pojat löytyvät? Poika tuleppa huomenna p-uimahalliin - tasan klo Sitten lähdemme tuoreiden koivuraippojen hakuun jne.

Ja lopusta päätän minä Ole tarkkana ajan kanssa! Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko? Joo varmasti tulen Katotaan kumpi kävelee omin jaloin ulos. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voin tulle sinun luokse tai vastaapäin. Erittäin hyvä on vielä se, jos alkuvaiheessa vastustelet ja ma sinut väkisin alkaan piiskamaan. Oletko joskus oikeasti piiskannut sellaisen aikuisen kaverin, joka pyristelee tosissaan vastaan? Sellainen vaatii tosi riskin ja päättäväisen miehen.

Itse olen syntynyt kultaisilla piiskakymmenillä ja meillä kävi Koivuniemen herra Saparokankaalla kylässä ahkerasti.

Jonnekin korville se herra vieraili, sitten en enää päästänyt kyläilemään. Isäukko oli kyllä riski mies ja vahvistui töissä, ei silloin kuntosaleja ollut ainakaan meilläpäin. Mutta kyllä siinä 16 korvilla rupesi papan kourissa ote lipsumaan. Minä oli piiskaamiselle niin vahko, että taistelin aina vastaan viimeiseen hengenvetoon asti. Onpa Ankara mies jättänyt mahtavan tarjouksen.

Vieläkö anakara mies hoitelee kurittomia nuoria miehiä? Kuinka vanhan otat käsittelyyn tai olet ottanut? Kumpia on enemmän vapaehtoisia vai väkisinpiiskattavia? Tuleeko sellainen vieras uudestaan, jonka sinä olet väkisin piiskannut? Millä tavalla pidät kuntoasi yllä?

Onko piiskaajan työ enemmän tekniikka- vai voimalaji? Jos olisin nuorempi, niin lähtisin heti Ankaran miehen luo katsomaan, onnistuisiko homma. Se rupea seisoa minulle kun luen sinun kertomus sedältäsi kuinka hän teki sinulle Kuriton!

Tuosta Setämiehestä tuli mieleen oma nuoruuteni. Kasvoin nimittäin setäni perheessä. Hän oli iso riski mies ja ankara. Piiskaa sain aina talon alakekerrassa olevassa autotallissa. Setä oli tunnontarkka säännöistä, esim. Tietenkin mahallaan sedän sylissä. Jos jokin ei mennyt sääntöjen mukaan, niin silloin lähdettiin autotalliin. Joskus kesäisenä setä oli sitä mieltä, että olin laiminlyönyt työurakkaani ja ei kun autotalliin.

Silloin päätin kuitenkin pistää hanttiin, koska olin mielesäi ollut asiallisesti työni kimpussa. Raivo selkäsaunaa vastaan kasvoi koko ajan hanttiin laittaessani. Setän kiukku nousi tietenkin, kun minä sillälailla vikuroin.

Siitä kehkeytyi kunnon taistelu, joka kesti kauan. Monesti olin selän polvella ja odotin, että milloin se alkaa, mutta jatkoin vain taistelua ja kohta onnistuin vääntämään itseni lattialle.. Kävi sellainenkin mielesä, että annan sen piiskata, koska tämä kuitenkin päättyy huonosti. Lopulta olin niin uupunut, että purskahdin itkuun. Silloin setä päästi minut.

Tuona päivänä sedän arvo alkoi rapistua, eikö hän tosiaankaan ole tuota riskimpi. Itsestäni olin varma, että olin koko luokan voimakkain jätkä. Myöhemmin olen miettinyt, että olisiko hän saanut piiskattua, ihan sillä perinteisellä tavalla, jos olisi oikeasti halunnut. Joka tapauksessa tuo viimeinen piiskauskerta vaikutti minuun enemmän kuin aikaisemmat kerrat yhteensä. Joskus on tehnyt mieli sedältä kysyä, että kuinka siinä sillä tavalla kävi, mutta en ole kehdannut. Hänen voimistaan muistan, että kun lastattiin 50 kg apulantasäkkejä traktorin lavalle, niin hän saattoi nostaa kerralla kolme, minä en kehdannut yrittää edes kahta hänen nähtensä.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kyllä sitä piiskaa pitää saada äidin kädestä jos sitä kerran saa: Ankara mies on ilmeisesti ainut Suomen piiskaajista, joka sallii vastapuolen rimpuilun. Täytyy olla pelottavan riski kaveri kyseessä, kun tuollaisia vapauksia lupailee. Kun mä Olin nuori niin kyllähän se äiti anto paljaalle kädellä piiskaa Jos Olin oikein tuhma nii anto oikein puu kepillä.. Olisi mahtavaa päästä joskus näkemään, kun aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan.

Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa. Tyyli saisi olla vapaa, kunhan piiskattava pistäisi täysillä hanttiin. Olisi varmasti vaikuttava näky, kun kumpikin panisi parastaan. Mitenkä nuori mies reakoisi tajutessaan, että nyt tulee selkään. Onko piiskauksessa sellainen raja, jossa piiskattava luopuu vastarinnasta ja heittäytyy kurittajan armoille?

Jälkeenpäin voisi kuvanauhalta analysoida, missä nuori mies teki virheen, olisiko parempi puolustus voinut pelastaa hänet. Sitten voisi arvioida omia mahdollisuuksiaan, olisipa kuompi osapuoli tahansa. Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa.

Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti.

Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta. Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa. Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan. Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava. Monella se kiihotus tulee juuri tuosta pakosta, jolle ei itse mahtaisi.

Jos otetaan väkisin housut pois ja piiskataan armotta pakarat punaisiksi ja kuumiksi, ja sitten vasta kysellään miltä tuntui. Kerran se vain kirpaisee, mutta tietysti pitää olla luottamus piiskaajaan, ettei vahingoiteta piiskattavaa. Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua.

Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille.

Sitähän se poika on ollut hakemassa. Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan. On Suomessa pitkä rivi miehiä, jotka ovat härnänneet ja härkkineet vahvempaansa, että saisi tältä piiskaa, mutta toinen osapuoli ei vain ymmärrä. Olen törmännyt useampaankin tällaiseen nuoreen mieheen opiskeluaikana. Alle parikymppisissä saattaa olla vielä yleisempää. Lyhyt paita päällä, vaippa laskettuna reisille ja posliini kikkeli paljaana on oikea asu saada naiselta vitsaa takamuksille.

Näin on ja asiaan kuuluu, että piiskaaja määrää asennon ja käskee siinä pysymään. Housut laskee joko piiskaaja tai piiskattava, jos käsketään. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Minä olen saanut piiskaa melkein aina. Vaimo on aina ollut piiskaa antamassa. Jo alussa hän aina ensimäiseksi sanoi antavansa piiskaa, jos oli jotain sanomista. Lähdin silloin leikkiin mukaan ja se on jatkunut siitä lähtien, halusin tai en. Hän minua vahvempana voisi antaa piiskaa, vaikka vastustelisinkin. Kerran hän sanoi, että voit lähteä nostelemaan, jos ei huvita.

Jos minä aikoisin piiskata häntä, hän sanoisi, että minuun et koske ja se siitä. Hän on piiskaaja ja saa siitä oman hupinsa. Onko täällä ei ole joku vapaita naisia kun on kiinnostunut piiskaaleikkiä? Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.

Kuritonta tytärtä olenkin täältä etsinyt. Tytär voisi tulla kotiin aamuyöstä diskosta lyhyessä hameessa ja korkokengissä ja pitsireunaisissa stayup-sukissa ja saada vastaansa kiukkuisen isän.

Tällaista olen miettinyt vaikka ikää onkin jo Olenko saanut rukousvastaus nyt? Siis nainen joka halua leikkiä piiskausleikkiä! Et saa osua vehkeisiin ,olen kokeillut se ja se ottaa sataa kertaa enemmän siellä kuin pakarat ja reidet! Minä haluan olla tottelematon poikasi joka äiti annaa piiskaa! Mutta jos sinäkin haluat piiskaa minä voin olla sinun ankara isäsi ja sinä tottelematon tytär!

Minä fantasioidaan että olen noin 15v poika joka tulee kiinni jotain kun tulen kotiin,minä voin haistaa tupakansavusta eli viinasta,eli joku soittanut minun vanhemmat ja kertonut jotain tuhma mitä olen tehnyt ja saada sitten kovaa piiskaa äidiltäni! Saat lyödä kovaa jos haluat ja reisien joka puolella jos haluat ja minäkin voin olla sinun ankara isäsi ja annaa sinulle piiskaa! Itse olen cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä.

On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi vuotiaasta? Minä olen noin cm,armeissa olin cm ja minä olen noin 80 kg se vaitele kolme kiloa jos minä teen töitä paljo eli vaan istuu täällä!

Minulla on oiken sileä vartalo,ei karvainen,pitkät reidet ja sääreet,minä tykkään että ne ovat kauniit ja pini nätti pylly joka kestän paljo piiskaa! Olen piiskanut minua itse ainakin tuhatta keraa ja fantasionut että isä eli äitini rangaistat minua!

En minäkään hakee panoseura! Minä nautin tarpeeksi saada piiskaa! Minä olen masokisti mutta kyllä minä voin annaa sinullekin piiskaa!

Mutta jos sinulla on poikaystävä sinulla on vaikea päästää tänne! Itse asun Tampereella, missä sinä? Tietenkin on vähän ongelmia miesystävän kanssa, mutta hän tekee reissutöitä. Minun luonani ei ole mahdollista tavata. Minä asun ehkä eli km Tampereelta en uskalta sanoa enemmän täällä mutta tänne voit tulla jos pääseet ja jäädä tänne meidän eläman loppuun saakka!

Minä asun yksin isossa talossa maalla! En minä saanut mitä nainen kun olen ehdottanut että he piiskavat minua! Kylläkai huomat että puhun huonosti suomea ja syy on että asun rannikkohurrien Pohjanmaa! Voisin olla poika jolle äiti antaa piiskaa. Toki siinä on yritystä kun olen vähän iäkkäämpi, muta mitäs tuosta. Nettiosoite pitäisi olla kirjautumistiedoissa. Minne sinä olet jäänyt?

Minä olen 60 v mutta sileä aika hoikka vartalao,pitkät reidet joka nyös halua piiskaa ja nätti pyöreä pylly joka minä itse piiskanut tuhattaa kertaa! Se on vaan pari kolme naisia joka on piiskanut minua ja yksi isähahmo!

Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa. Joo,mutta kun olin nuori poika minä löyn liian kova oikean reisen ulkopuolella että se jäi pini raita joka näy vielä mutta se on ainoa kertaa jotain jäänyt pitempi aika kuin kolme neljä viikkoja! Ne ovat pehmeämpi ja tietysti pakarat samaa! Pahinta on, että et vieläkään, aikuisena, ymmärrä mitä teit.

Syyllistetään kunnolla yhdessä nyt oikein nolattu ihminen, jolle tilanne on ollut varmasti painajainen: Omien lapsieni kohdalla vannoin heille jo vauvaiässä, että kunnioitan heitä aina ihmisinä ja persoonallisuuksina, vaikka erimielisyyksiä tulisikin.

Ikinä ei tullut edes mieleeni ruveta heitä kättä pitemmällä kasvattamaan, ja rangaistukset tottelemattomuudesta olivat jätskilakko, arestia ja tv-kielto, tms. Puhumalla meillä selvittiin aina. Lieppo 62 minua ei ole hakattu sinua on. Nykyään laki kieltää sadismin. Pakkoko lapsia tehdä,jos hakkaaminen on ainut mitä antaa.

Lapset vihaa teitä aikuisina. Nolaamisen kirjo oli kyllä laaja. Piiskaa sai muiden nähden, katsojina sai olla muut perheenjäsenet, jos sattuivat paikalle.

Eikä haitannut vaikka näkemässä oli vieraita aikuisia tai lapsia. Vitsaa pidettiin näkösällä ovipielen raossa tai savupellin varren lenkissä. Piiskan saannista puhuttiin ihan avoimesti jälkikäteen vieraidenkin kuullen, niin aikuiset kuin lapset. Vaikka selkäsaunat olivat tuiki tavallisia, niin saajaa ne hävettivät. Jotkut muksut niistä mielellään puhuivat ja aikuiset ihan uhkailu tai härnäilymielessä.

Kaikilla aikuisilla oli kuritusoikeus ja sai olla tyytyväinen, jos kylällä saatua kuritusta pidettiin kotona riittävänä. Vieras ei saanut kohdella lapsia kovakouraisesti, pikkulasta nuhdeltiin tai uhattiin piiskalla. Mutta isommalle muksulle sai antaa remmiä tai risua, muuten ei häntäkään mukiloitu.

Kaikki nämä isommat tapaukset, jotka tiedän, olivat poikia. Julkinen uhkailu oli todella noloa ja sen kohteeksi voi joutua hyvinkin vanhana. Käytettiin seuraavan tyyppisiä ilmauksia. Muistan sellaisenkin tilanteen, kun meillä oli käymässä yhden tädin mies, joka tunnettiin hyvin riskinä miehenä, niin isä esitti, että tuo vieras voisi piiskata pojat.

Ei isä uskonut varmaankaan, että lankonsa toimeen ryhtyy, mutta ilmaisipa tuolla lauseella tyytymättömyytensä poikien tekemisiin. Vanhin veljeksistä lähenteli tuolloin jo kahtakymmentä. Tietenkin kerrottiin varoittavana esimerkkinä, kuinka joku iso jätkä oli saanut vielä äskettäin isältään remmiä. Siihen oli hyvä suhteuttaa omat mahdollisuutensa. Piiskaa sai niin vanhaksi, kun pappa uskoi pystyvänsä antamaan ja uhkailuja sateli vielä senkin jälkeen.

Tuo nolaaminen ja häpäisy oli todella hyvin yleistä. Meilläkin oli ruumiillinen kuritus käytössä. Perheen ulkopuolisten nähden en koskaan saanut, mutta sisarusten nähden useasti.

Yhtenä sääntönä oli, että koulusta ei saanut huonoja uutisia tulla. Huonoista koenumeroista ei sentään piiskattu, mutta jälki-istunnoista kyllä. Oli niin, että jos jälkkää oli onnistunut itselleen hankkimaan, piti kotimatkalla käydä taittamassa vitsat ja viedä äidille.

Kerran sain sitten jälki-istuntoa koulussa poistuttuani koulun alueelta välitunnilla, mikä oli ankarasti kiellettyä. Ja myöhemmin kotona tuli tietysti vitsaa paljaalle pyllylle muiden perheenjäsenten nähden. Ja seuraavana päivänä opettaja, joka tiesi millainen kuri meillä kotona oli, kysyi koko luokan kuullen, olinko saanut kotona piiskaa jälki-istunnon vuoksi.

Ja vaikka piiskakuritus tuohon aikaan olikin hyvin yleistä, niin kyllä se hävetti nousta seisomaan ja sanoa, että kyllä piiskaa oli tullut.

Opettajalle valehteleminen ei olisi tullut kuuloonkaan. Kamalaa miten ilkeitä ja julmia aikuiset ovat ennen lapsia kohtaan olleet.

Vaikka vanhemmat tarkoittavat "hyvää" piiskalla ja kovalla kurilla, ei siitä aina hyviä seurauksia ole lapselle. Ja varsinkin herkkäsieluinen lapsi ei sellaista kestä henkisesti.

Isompana voi seuraukset olla ikäviä, joko tulee hulttioita pojista tai henkisesti murtuvat. Ei se kuritus ja varsinkaan toisten nähden, olipa omaisia tai vieraita näkemässä ja kuulemassa, itsetuntoa kasvata. Nimenomaan se toisten silmien edessä nolaaminen on karmeaa. Siinä nousee vain viha kurittajaa kohtaan, ei kunnioitus. Ja muunlainenkin lapsen nolaaminen naapureissa. Sitten nauretaan lapselle päin naamaa, joka asialle läksi kiltisti.

Lapsi juoksee kotiinsa itkussasuin, että nauroivat minulle, ei sellaista ole olemassakaan - helavitkutin! Tämäkin kuulemma kasvatuksellisessa mielessä, että lapsi ymmärtää huumoria ja osaa aikuisena olla itseironinen! Voi kait olla sitä ilman nolauksiakin. Ei kaikki lapset ota asiaa raskaasti, osaavatpa jopa nauraa asialle. Minä sain isältäni kerran piiskaa, en olisi halunnut mennä nukkumaan.

Isä kuuli sen ja rimpsautti piiskalla vähän. Ei sattunut ja taisin heti nukahtaa. Toisen kerran äiti rimpsautti vitsalla, kun olin ottanut rahaa hänen laukustaan ja ostanut kaverin kanssa karkkeja - silloisella sadalla markalla luvun alkupuolta , se oli paljon rahaa. En näistä saanut traumoja. Tosin vanhin veljeni sai siitäkin edestä isältä. Tuli remmistä, koirankettingistä, nyrkistä, jos ei heti tehnyt jotain asiaa.

Poika oli silloin murrosikäinen. En ole yhdenkään kuullut sanovan kiitosta selkäsaunoistaan. Vaikka aikuisena ymmärtääkin ja naureskellen voidaan puhua niistä. Joku sanoo, että hyväksi oli. Kuria ja järjestystä täytyy olla, mutta ei vihanvimmassa. En itsekään ole ollut mallikelpoinen kasvattaja - eipä silti. Paras keino kovapäisen pennun kasvattamiseen.

Ei todellakaan ole paras keino. Se kovapäinenkin pehmennetään toisin keinoin. Vihat siitä vaan nousee kurittajaa kohtaan. Onko kenellekään tullut mieleen, mistä syntyy ekshibitionismi, sadismi, masokismi jne? Lapsen päässä kietoutuvat yhteen rakas vanhempi ja häneltä saatu huomio, alastomuus, piiskaus genitaalien tuntumaan, katsova yleisö Lapsen häpäisy ja ruumiillinen "kuritus" ovat sairaita ilmiöitä, jotka osalle uhreistaan aiheuttavat seksuaalisia fetissejä ja perversioita, osalle persoonallisuushäiriöitä, kun koko minuus valjastetaan häpeän kätkemiseen.

Onneksi osaa säätyy ja kärsii lähinnä "vain" kurjista muistoista ja luottamuksen menettämisestä vanhempia kohtaan. Sateenkaaren alle sopivat kaikki. Voivat löytää kumppaninkin, silloinhan on kaikki hyvin. Tai onko kenellekään tullut mieleen miksi vanhainkodeissa tai sairaaloissa makaa lukuisia yksinäisiä vanhuksia tälläkin hetkellä. Ehkä tällainen laitokseen jätetty vanhus ei olekaan se kiltti, herttainen pullantuoksuinen mummeli, jonka julmat ja itsekkäät omaiset ovat hylänneet, vaan se lapsiaan kasvatustarkoituksessa hakannut, pilkannut ja nöyryyttänyt lapsiaan.

Ja kun aika on kulunut lapset ovat kasvaneet, saaneet omia muksuja, äiti joutunut sairaalaan tai vanhainkotiin, on päätetty että maatkoon siellä yksinään loppuelämänsä ja miettiköön mitä omille lapsilleen teki. Sitten voivotellaan, kun lapset eivät käy ja muista. Vanhus unohdetaan vanhainkotiin aivan riippumatta siitä, millainen kasvattaja hän on ollut. Nolotuksen huippu oli taatusti, kun isä esitteli, kuinka joku paikalla oleva vieras voi antaa selkäsaunan.

Oli siihen aina perustelujakin, mutta kyllä pitkätukkaista teiniä hävetti lujasti. Mutta mikä sellainen vieras, joka "luvalla" kurittaa toisen lasta? Samanlainen siis kuin pojan isä. Kyllä on tyhmiä, tunteettomia aikuisia, jos tollaiseen suostuu.

Mutta meneppä ojentamaan pahanteosta naapurin lasta. Et saa sormellasikaan koskea, jos edes sanoa kovana asiasta! Omassa lapsuudessani luvulla sain piiskaa säännöllisesti äidiltä sekä isältä ei biologinen joka sitä yleensä antoi teini ikään asti. Julkista nolaamista käytettiin useasti. Kaikki paikalla olleet saivat katsella. Sisko oli minua 6 vuotta nuorempi eikä aina ymmärtänyt miksi Sanna on ilman housuja ja itkee.

Pahimpana muistan tilanteet jossa isän sisko oli meillä kylässä ja hänellä oli kaksi minua nuorempaa poikaa jotka katselivat kun olohuoneessa jouduin laskemaan housut alas ja menemään piiskattavaksi isän polvelle. Taisin olla silloin jo 10v. Niin nolona en piiskan saamista kokenut jos vieraina oli vain aikuisia tai muita tyttöjä.

Kotona piiskauksen jälkeen jouduin pylly paljaana nurkkaan itkemään. Piiskauksestani myös kerrottiin julkisesti ja mikä siihen oli ollut milloinkin syynä. Häpeillen kuuntelin keskustelua vieressä. Mökille mentäessä kiukuttelin kuumassa autossa. Isä ajoi levähdyspaikalle ja hiuksista vetäen vei lähimpään pusikkoon jossa katkaisi pitkän vitsan otti pyllyn paljaaksi ja piiskasi pyllyn punaisille juoville. Loppu matka oli vaikea istua paikallaan. Hiljaa itkin mökille tuloon saakka.

Mökillä isä ja äiti tietysti kertoivat asiasta kaikille paikalla olleille. Illalla jouduin saunomaan alasti mikä oli ennen kaikkea noloa mutta myös kivuliasta kun kuumuus saunassa kirveli ja uimaan en muiden mukana saanut mennä. Teini ikäisenä tämä julkinen piiskaaminen väheni mutta silloin pahalta tuntui kun murrosikä oli jo alkanut ja äiti ja ennen kaikkea isä näki minut ilman housuja.

Siskoni ei lapsena piiskaa montaa kertaa saanut. Anna anteeksi minulle hullu mies mutta tuo kiihottaa minua nyt mutta jos se olisi tapahtunut kun olin itse lapsi ja saanut piiskaa niin kuin te kerrotte täällä se olisi ollut aivan hirveä kokemus!

Kyllä tuo piiskaamalla nolaaminen ylsi aikuisikään asti. Jos armeijassa taikka tukkikämpällä rörttöili niin rangaistus hoidettiin "kotona" ilman virkavallan apua.

Porukan riskein mies, jos piiskasi häirikön kaikkien nähden, niin moni ongelma ratkesi siihen. Varoitus tehosi myös silminnäkijöihin. Noloa myöntää, mutta minusta tuli heti "kiltti" poika. Tuohon aikaan varusmiehissä oli todella riskiä kevereita, johtuen heidän ammateistaan.

Uhkaaja oli sen verran iso ja roteva, lisäksi olemukseltaan määrätietoinen, joten en tohtinut ottaa riskiä. Tuohon aikaan oli vielä varsin yleistä, että teinihulttio saattoi saada selkäsaunan.

Hän on ihminen, vaikkakin vielä kasvuvaiheessaan. Lapsella on parempi muisti kuin nolaavalla vanhemmalla. Haluaako aikuinen, että 40 v. Entäpä jos lapsi kertoo aikuisena muille - isossa seurassa - vanhempiensa epäoikeudenmukaisesta käytöksestä?

Silloin vuoro on vanhemmilla hävetä. Neljäs käsky kehottaa kunnioittamaan vanhempia. Vanhempien pitää olla kunnioituksen arvoiset. No eihän tuo mitenkään tue lapsen henkistä kasvua, päinvastoin.

Epäkunnioittavaa ja henkistä pahoinpitelyähän tuollainen on. Nolaamisen ja häpäisemisen aspekti oli ennen vanhaan todella voimakas. Niin kotona kuin koulussakin rangaistukset pantiin toimeen muiden nähden. Periaatteena tuntui olevan, että kipu ja häpeä auttavat lasta käyttäytymään paremmin. Kotona oli selkäsaunat käytössä.

Ja muiden perheen jäsenten nähden. Se teki rangaistuksesta ankaramman ja nöyryyttävämmän. Ja toimi samalla opetuksena muille. Eikä iskuissa voimaa säästelty. Selkäsaunan jälkeen vähintään puoleksi tunniksi nurkkaan häpeämään housut nilkoissa. Opettaja saattoi käskeä oppilaan luokan eteen ja pitää julkisen nuhdesaarnan.

Nurkkaan saattoi joutua häpeämään ja rangaistusnurkka oli tottakai luokan edessä, jotta kaikki näkivät nurkassa seisojan. Jälki-istunnossa, joka oli itseasiassa jälkiseisontaa joutui aulaan seisomaan. Siellä nökötettiin kaiken kansan nähtävänä.

Opettajasta riippui kummin päin piti seistä, selkä vai kasvot seinään päin. Seisominen saattoi kestää kaksikin tuntia. Ja tuohon aikaan aikuiset, vanhemmat kotona ja opettajat koulussa olivat ehdottomia auktoriteetteja. Ei olisi tullut mieleenkään sanoa vastaan. Meitä lapsia kasvatettiin häpeällä ja käskettiin häpeämään. Ja rangaistukset, ansaitut ja ansaitsemattomat me kärsimme hiljaa ja nöyrästi selkäsaunan saadessa tuli kyllä usein huuto ja itku ja toisinaan kyyneliä niellen.

Ne tavat ja metodit, joita kasvatuksessa ennen vanhaan pidettiin täysin hyväksyttävinä ja jopa suositeltavina, ja joihin lapsetkin hiljaa nöyrtyivät kun eivät muuta voineet , luokitellaan nykypäivänä pahoinpitelyksi ja suoranaiseksi sadismiksi, joka vanhempien kohdalla johtaisi syytteeseen ja lasten huostaanottoon ja opettajilla välittömään irtisanomiseen.

Ajatelkaapa vaikka sata vuotta taakse päin. Kyllä oli maassamme vielä suurempi kuritus, kuin viime vuosisadalla. Kuritettiin kisällipojat, rengit, piiat, omat lapset. Ei sekään kuritus ollut pään silitystä. Eli jatkumoa on ollut. Tapa säilynyt sukupolvelta toiselle. Nyt on onneksi ruumiillinen kuritus kielletty.

Nyt tulevat oppilaat opettajien silmille ja vanhempiensakin. Sitä julmuutta on vaikea ymmärtää, edes aikuisena. Sain selkääni siskoni tekosista. Äitini piiskasi ja nöyryytti minua julkisesti, vaati tunnustusta varastamisesta, jota en ollut tehnyt. Siinä takapuoli paljaana sitten sain piiskaa vieraiden läsnäollessa, äitini hokiessa, "tunnusta, itke".

Kuusivuotiaan päättäväisyydellä purin hammasta, en itkenyt, enkä tunnustanut varastaneeni, kun olin syytön. Sisareni sitten jäi kiinni ko. Kyllä, luotto meni äitiini ja hänen kasvatustapaansa. Kysymyksessä on ollut selkeä epäoikeudenmukaisuus, joka tietysti on ollut täysin väärin.

Vitsakuri joissakin tapauksissa, aina kohtuus mukana, olisi vieläkin paikallaan. Kohtuudella, ei vihan sokaisemana. Koulussamme 50 luvulla yksi opettaja mielellään puhui piiskan saamisesta, kyseli usein kuka oli saanut piiskaa. Muistan yhden tytön joka kertoi saaneensa illalla remmiä kun ei ollut totellut isäänsä.

Itsekin jouduin kertomaan vitsan saamisesta, opettajalle täytyi tietenkin vastata-. Meidän koulussa ei riittänyt vain kertominen, piti myöskin näyttää piiskattu takapuoli sille tai terveyden hoitajalle.

Mutta vain kahden kesken. Ja kertoa miksi oli saanut selkäänsä sillä kertaan, se piti jotain tilastoa piiskan saannista. Meidän opettaja oli erityisen kiinnostunut siitä millaista kuria lapsille kotona pidettiin. Kysyipä kerran kuinka moni saa piiskaa kotonaan. Reilusti yli puolet oppilaista nosti kätensä. Seuraavaksi opettaja kysyi kuinka moni saa tai saisi piiskaa jälki-istunnon vuoksi.

Tämän jälken opettaja alkoi määräämään jälki-istuntoja täysin mielivaltaisesti ja ilman syytä niille, jotka olivat viitanneet.

Istuin itsekin muutamia kertoja arestissa täysin syyttömänä kädet ristissä pulpetin päällä, taululle piirrettyä rastia hievahtamatta tuijottaen, kyyneliä niellen.

Ja rangaistuksen lopttua, opettaja kysyi ilkeällä äänensävyllä: Ja kotona odotti piiskaus. Eikä kannattanut sanoa, että jälki-istunto oli ollut aiheeton. Se olisi vain tiennyt entistä ankarampaa kuritusta. Tuohon aikaan opettajat olivat todellisi auktoriteetteja, joita vanhemmatkin kunnioittivat. Seuraavana päivänä koulussa piti kertoa opettajalle kahden kesken yksityiskohtaisesti miten piiskaa oli tullut.

Ja myös näytettävä piiskattu pylly hänelle. Tuollainen toiminnalla ei ollut mitään tekemistä normaalin kasvatuksen kanssa, vaan se oli puhdasta sadismia, kiusantekoa ja mielivaltaa. Oliko näkyvissä muita mielisairauden merkkejä? Mun äidilläni oli tapana nolata poika lasta aina jos vain tuli tilaisuus sille. Olin tehnyt jotain pahaa ja äitini riisui multa alapääni paljaaksi, Ja käski hakemaan vitsan ja seuras tarkasti että käyn hakemassa reippaasti sen vitsan, Ja tuon hänelle sen ja hän aloitti mun piiskaamiseni vaikka ulkona että kaikki jotka olivat paikalla näkisivät sen piiskaamisen.

Pienempänä poikana ollessani pippelini sai olla rauhassa, Mutta 12v jälkeen äitini laittoi sen AINA yläs että kaikki jotka oli paikalla näkivät että pojalla seisoo penis. Tällaista todellakin tapahtui luvuilla paljonkin. Myös aikuisikäiset nuoret naiset joutuivat itse noutamaan vitsan.

Tiedossani ei siltä ajalta ole, että he olisivat noutaneet housuitta vitsan, mutta sen aikaisissa alusvaatteissa kylläkin. Näkijöitä oli, eri ikäisiä ja eri sukupuolta. Kaikki tiesivät, miksi aluspöksyillään nuori nainen haki pihamaalta vitsan.

Kipua olisi aiheuttanut lyönnit housujen päälle, mutta mammat olivat tiukkana, aina oli housut riisuttava, näki kuka tahansa. Vain vitsa oli ainoa. Mammat keskenään hekumoitsivat kasvatuksensa tuloksilla. Parhaiten kasvatuksessa oli onnistunut se perhe, jonka lapset vanhimpana ottivat housunsa pois muiden nähden. Tämä on historiaa eikä märkää fantasiaa. Aikuistuvia tyttäriä vahdittiin vielä n.

Jos tanssireissusta paluun määräaika lipsui, oli viisasta palata kotiin vitsan kanssa. Äiti oli maaniteltava heti antamaan vitsaa, se olisi muuten ollut edessä seuraavana päivänä muiden läsnäollessa. Pojat saivat jo liikkua melko vapaasti, tulla ja mennä. Samanlaista muistan omasta lapsuudestani. Tyttöjä piiskattiin ja rangaistiin enemmän kuin poikia.

Tämä johtui sukupuolien rooleista ja malleista. Poikien kohdalla hyväksyttiin tiettyyn rajaan asti, että he ovat hieman villejä ja raisuja. Pojat ovat poikia, sanottiin. Tyttöjen kohdalla tällaista ei hyväksytty alkuunkaan. Ei raisua käytöstä, ei sopimatonta kielenkäyttöä. Ajan käsityksen mukaan tyttöjen tuli olla kilttejä, hiljaisia, nöyriä ja hyväkäytöksisiä ja korrekteja kielenkäytöltään.

Jos ei ollut, niin piiskaa tuli helposti. Ja aina paljaalle pyllylle. Tuohon aikaan kaunis käytös ja kohteliasuus olivat hyveitä. Niinpä rangaistuksen jälkeen piti niiata ja kiittää kauniisti. Pääasiallisesti äidit heiluttivat vitsaa ahkerasti ja vaativat nöyryyttäviä rituaaleja. Että kiittää ja niiata! Eikö sellainen kohtaus ollut ruotsalaisessa elokuvassa Fanny ja Alexander? Muistaakseni Alexander pokkasi ja kiitti piiskauksestaan isäpuoltaan, piispaa.

Kysyi kyllä sisua kiittää pahoinpitelystä! Ei minulta olisi luonnistunut. Olen itsekin 73 v. Vaikka onhan nolattu toisella tapaa, kun oli saattopoikia tansseista. Kyllä tällainen väkivaltainen kasvatus on tuottanut ainoastaan perinteisiä suomalaisia rettelöitsijöitä. Se on ollut tyypillistä etenkin työväenluokkaisille perheille. Itse suosin perheessäni vapaata kasvatusta, typerykset kasvattakoot lapsensa vitsalla. Ottamatta asiaan enempää kantaa tiedän, että näistä aikoinaan vitsan kanssa kasvatetuista tytöistä tuli esimerkillisiä ihmisiä ja äitejä.

Tunnen heistä henkilökohtaisesti useita. Tietääkseni he eivät itse ole soveltaneet vitsakulttuuria omien lastensa kasvatuksessa. Heistä taisikin tulla juuri äitejä ja tottelevaisia naisia nyrkin ja hellan väliin. Kyllä tässä maassa miesten mielivaltaa on kasvatuksessa käytetty.

Onneksi vitsan käyttö on kriminalisoitu. Akateemisia babysittereitä on maassa ylitse tarpeen, akateemisuus on menneen ajan nostalgiaa. Sillä ei sinänsä ole mitään itseisarvoa. Taitaa oma koulutuksesi olla jäänyt kansakoulutasolle. Kyllä minä nautin akateemisesta viisaudestani kaikin rinnoin.

Oletko itsekin työväenluokkainen naisten alistaja? Olet duunarivihassasi väärällä palstalla. Kun kysyit, kerron että valmistuin arvostettuun ammattiin 24 vuotiaana, enkä ole alistaja. Olettamuksesi ovat aiheettomia ja todistavat, että "akateemisuudestasi" huolimatta et kykene keskustelemaan. Kun minä en kyllä hoksaa miksi viisas ihminen alentuisi puhumaan noin alistavaan sävyyn jonkun perheen isästä tai äidistä.

Älykkyys on eri, eikä sillä ole painoarvoa sosiaalisissa suhteissa, jos älykäs tyyppi on leuhka tai ylimielinen. Olet varmaankin ymmärtänyt jotakin kertakaikkiaan väärin, koska vaikutat suorastaan tyhmältä! Montako vuotta opiskelit tuon "viisauden" saavuttamiseksi?? Suurimpaan osaan ns akateemisista ammateista riittää keskitasoinen älyllinen suorituskyky. Joihinkin niistä riittää heikompikin. Ankaran kurittamisen käytäntö saattoi olla seuraamusta sota-ajoista, jolloin miehet olivat rintamalla ja agraariyhteiskunnassa maatilatalous jäi muun perheen hoidettavaksi.

Suuri määrä kyntöhevosiakin oli otettu armeijan käyttöön. Maatilojen oli oltava toiminnassa, myös lasten työpanoksella. Olot varmaankin muistuttivat orjuutta ja keinot karheat.

Ajat paranivat ajallaan ja se hitaasti muutti lastenkin kohtelua.

Jälki-istunnossa, joka oli itseasiassa jälkiseisontaa joutui aulaan seisomaan. Siellä nökötettiin kaiken kansan nähtävänä.

Opettajasta riippui kummin päin piti seistä, selkä vai kasvot seinään päin. Seisominen saattoi kestää kaksikin tuntia. Ja tuohon aikaan aikuiset, vanhemmat kotona ja opettajat koulussa olivat ehdottomia auktoriteetteja.

Ei olisi tullut mieleenkään sanoa vastaan. Meitä lapsia kasvatettiin häpeällä ja käskettiin häpeämään. Ja rangaistukset, ansaitut ja ansaitsemattomat me kärsimme hiljaa ja nöyrästi selkäsaunan saadessa tuli kyllä usein huuto ja itku ja toisinaan kyyneliä niellen. Ne tavat ja metodit, joita kasvatuksessa ennen vanhaan pidettiin täysin hyväksyttävinä ja jopa suositeltavina, ja joihin lapsetkin hiljaa nöyrtyivät kun eivät muuta voineet , luokitellaan nykypäivänä pahoinpitelyksi ja suoranaiseksi sadismiksi, joka vanhempien kohdalla johtaisi syytteeseen ja lasten huostaanottoon ja opettajilla välittömään irtisanomiseen.

Ajatelkaapa vaikka sata vuotta taakse päin. Kyllä oli maassamme vielä suurempi kuritus, kuin viime vuosisadalla.

Kuritettiin kisällipojat, rengit, piiat, omat lapset. Ei sekään kuritus ollut pään silitystä. Eli jatkumoa on ollut. Tapa säilynyt sukupolvelta toiselle. Nyt on onneksi ruumiillinen kuritus kielletty. Nyt tulevat oppilaat opettajien silmille ja vanhempiensakin. Sitä julmuutta on vaikea ymmärtää, edes aikuisena. Sain selkääni siskoni tekosista. Äitini piiskasi ja nöyryytti minua julkisesti, vaati tunnustusta varastamisesta, jota en ollut tehnyt. Siinä takapuoli paljaana sitten sain piiskaa vieraiden läsnäollessa, äitini hokiessa, "tunnusta, itke".

Kuusivuotiaan päättäväisyydellä purin hammasta, en itkenyt, enkä tunnustanut varastaneeni, kun olin syytön. Sisareni sitten jäi kiinni ko. Kyllä, luotto meni äitiini ja hänen kasvatustapaansa. Kysymyksessä on ollut selkeä epäoikeudenmukaisuus, joka tietysti on ollut täysin väärin.

Vitsakuri joissakin tapauksissa, aina kohtuus mukana, olisi vieläkin paikallaan. Kohtuudella, ei vihan sokaisemana. Koulussamme 50 luvulla yksi opettaja mielellään puhui piiskan saamisesta, kyseli usein kuka oli saanut piiskaa. Muistan yhden tytön joka kertoi saaneensa illalla remmiä kun ei ollut totellut isäänsä.

Itsekin jouduin kertomaan vitsan saamisesta, opettajalle täytyi tietenkin vastata-. Meidän koulussa ei riittänyt vain kertominen, piti myöskin näyttää piiskattu takapuoli sille tai terveyden hoitajalle. Mutta vain kahden kesken. Ja kertoa miksi oli saanut selkäänsä sillä kertaan, se piti jotain tilastoa piiskan saannista. Meidän opettaja oli erityisen kiinnostunut siitä millaista kuria lapsille kotona pidettiin.

Kysyipä kerran kuinka moni saa piiskaa kotonaan. Reilusti yli puolet oppilaista nosti kätensä. Seuraavaksi opettaja kysyi kuinka moni saa tai saisi piiskaa jälki-istunnon vuoksi. Tämän jälken opettaja alkoi määräämään jälki-istuntoja täysin mielivaltaisesti ja ilman syytä niille, jotka olivat viitanneet. Istuin itsekin muutamia kertoja arestissa täysin syyttömänä kädet ristissä pulpetin päällä, taululle piirrettyä rastia hievahtamatta tuijottaen, kyyneliä niellen.

Ja rangaistuksen lopttua, opettaja kysyi ilkeällä äänensävyllä: Ja kotona odotti piiskaus. Eikä kannattanut sanoa, että jälki-istunto oli ollut aiheeton. Se olisi vain tiennyt entistä ankarampaa kuritusta. Tuohon aikaan opettajat olivat todellisi auktoriteetteja, joita vanhemmatkin kunnioittivat. Seuraavana päivänä koulussa piti kertoa opettajalle kahden kesken yksityiskohtaisesti miten piiskaa oli tullut. Ja myös näytettävä piiskattu pylly hänelle. Tuollainen toiminnalla ei ollut mitään tekemistä normaalin kasvatuksen kanssa, vaan se oli puhdasta sadismia, kiusantekoa ja mielivaltaa.

Oliko näkyvissä muita mielisairauden merkkejä? Mun äidilläni oli tapana nolata poika lasta aina jos vain tuli tilaisuus sille. Olin tehnyt jotain pahaa ja äitini riisui multa alapääni paljaaksi, Ja käski hakemaan vitsan ja seuras tarkasti että käyn hakemassa reippaasti sen vitsan, Ja tuon hänelle sen ja hän aloitti mun piiskaamiseni vaikka ulkona että kaikki jotka olivat paikalla näkisivät sen piiskaamisen.

Pienempänä poikana ollessani pippelini sai olla rauhassa, Mutta 12v jälkeen äitini laittoi sen AINA yläs että kaikki jotka oli paikalla näkivät että pojalla seisoo penis. Tällaista todellakin tapahtui luvuilla paljonkin.

Myös aikuisikäiset nuoret naiset joutuivat itse noutamaan vitsan. Tiedossani ei siltä ajalta ole, että he olisivat noutaneet housuitta vitsan, mutta sen aikaisissa alusvaatteissa kylläkin.

Näkijöitä oli, eri ikäisiä ja eri sukupuolta. Kaikki tiesivät, miksi aluspöksyillään nuori nainen haki pihamaalta vitsan. Kipua olisi aiheuttanut lyönnit housujen päälle, mutta mammat olivat tiukkana, aina oli housut riisuttava, näki kuka tahansa. Vain vitsa oli ainoa. Mammat keskenään hekumoitsivat kasvatuksensa tuloksilla.

Parhaiten kasvatuksessa oli onnistunut se perhe, jonka lapset vanhimpana ottivat housunsa pois muiden nähden. Tämä on historiaa eikä märkää fantasiaa. Aikuistuvia tyttäriä vahdittiin vielä n. Jos tanssireissusta paluun määräaika lipsui, oli viisasta palata kotiin vitsan kanssa. Äiti oli maaniteltava heti antamaan vitsaa, se olisi muuten ollut edessä seuraavana päivänä muiden läsnäollessa.

Pojat saivat jo liikkua melko vapaasti, tulla ja mennä. Samanlaista muistan omasta lapsuudestani. Tyttöjä piiskattiin ja rangaistiin enemmän kuin poikia. Tämä johtui sukupuolien rooleista ja malleista. Poikien kohdalla hyväksyttiin tiettyyn rajaan asti, että he ovat hieman villejä ja raisuja. Pojat ovat poikia, sanottiin. Tyttöjen kohdalla tällaista ei hyväksytty alkuunkaan. Ei raisua käytöstä, ei sopimatonta kielenkäyttöä.

Ajan käsityksen mukaan tyttöjen tuli olla kilttejä, hiljaisia, nöyriä ja hyväkäytöksisiä ja korrekteja kielenkäytöltään. Jos ei ollut, niin piiskaa tuli helposti. Ja aina paljaalle pyllylle. Tuohon aikaan kaunis käytös ja kohteliasuus olivat hyveitä. Niinpä rangaistuksen jälkeen piti niiata ja kiittää kauniisti. Pääasiallisesti äidit heiluttivat vitsaa ahkerasti ja vaativat nöyryyttäviä rituaaleja.

Että kiittää ja niiata! Eikö sellainen kohtaus ollut ruotsalaisessa elokuvassa Fanny ja Alexander? Muistaakseni Alexander pokkasi ja kiitti piiskauksestaan isäpuoltaan, piispaa. Kysyi kyllä sisua kiittää pahoinpitelystä! Ei minulta olisi luonnistunut. Olen itsekin 73 v. Vaikka onhan nolattu toisella tapaa, kun oli saattopoikia tansseista.

Kyllä tällainen väkivaltainen kasvatus on tuottanut ainoastaan perinteisiä suomalaisia rettelöitsijöitä. Se on ollut tyypillistä etenkin työväenluokkaisille perheille. Itse suosin perheessäni vapaata kasvatusta, typerykset kasvattakoot lapsensa vitsalla. Ottamatta asiaan enempää kantaa tiedän, että näistä aikoinaan vitsan kanssa kasvatetuista tytöistä tuli esimerkillisiä ihmisiä ja äitejä.

Tunnen heistä henkilökohtaisesti useita. Tietääkseni he eivät itse ole soveltaneet vitsakulttuuria omien lastensa kasvatuksessa. Heistä taisikin tulla juuri äitejä ja tottelevaisia naisia nyrkin ja hellan väliin. Kyllä tässä maassa miesten mielivaltaa on kasvatuksessa käytetty.

Onneksi vitsan käyttö on kriminalisoitu. Akateemisia babysittereitä on maassa ylitse tarpeen, akateemisuus on menneen ajan nostalgiaa. Sillä ei sinänsä ole mitään itseisarvoa. Taitaa oma koulutuksesi olla jäänyt kansakoulutasolle. Kyllä minä nautin akateemisesta viisaudestani kaikin rinnoin.

Oletko itsekin työväenluokkainen naisten alistaja? Olet duunarivihassasi väärällä palstalla. Kun kysyit, kerron että valmistuin arvostettuun ammattiin 24 vuotiaana, enkä ole alistaja. Olettamuksesi ovat aiheettomia ja todistavat, että "akateemisuudestasi" huolimatta et kykene keskustelemaan. Kun minä en kyllä hoksaa miksi viisas ihminen alentuisi puhumaan noin alistavaan sävyyn jonkun perheen isästä tai äidistä. Älykkyys on eri, eikä sillä ole painoarvoa sosiaalisissa suhteissa, jos älykäs tyyppi on leuhka tai ylimielinen.

Olet varmaankin ymmärtänyt jotakin kertakaikkiaan väärin, koska vaikutat suorastaan tyhmältä! Montako vuotta opiskelit tuon "viisauden" saavuttamiseksi?? Suurimpaan osaan ns akateemisista ammateista riittää keskitasoinen älyllinen suorituskyky. Joihinkin niistä riittää heikompikin. Ankaran kurittamisen käytäntö saattoi olla seuraamusta sota-ajoista, jolloin miehet olivat rintamalla ja agraariyhteiskunnassa maatilatalous jäi muun perheen hoidettavaksi.

Suuri määrä kyntöhevosiakin oli otettu armeijan käyttöön. Maatilojen oli oltava toiminnassa, myös lasten työpanoksella. Olot varmaankin muistuttivat orjuutta ja keinot karheat. Ajat paranivat ajallaan ja se hitaasti muutti lastenkin kohtelua. Raskaat ajat vaikuttivat ainakin kahteen sukupolveen. Isä ja äiti ottivat multa alapään paljaaksi silloin kun vain se heille passas.

Jos oltiin kylässä ja joku kysyi mun vanhemmiltäni, onko pojalla alkanut karvat kasvamaan? Mutta kun tulin isommaksi pojaksi vanhempani järjestivät mulle pillua palkaksi. Ei voi olla totta! Näin sanotaan karmaisevasta asiasta. Minkälaisia pervoja vanhemmat voivatkaan olla. Entä ne muut aikuiset? Kiihottiko heitä pikku-pojan pippeli?! Tuohan voisi luokitella lapsen hyväksikäytöksi.

Itsellä on kolme poikaa aikuisia jo hyvän matkaa , ei tulisi kellään tuttavilla, saatikka itsellä pistää poika näytille! Mitä tunnet vanhempiasi kohtaan? Oletko muistuttanut heitä asiasta, jos ovat elossa? Nämä ovat sekopäiden kuvitelmia. Totta kuitenkin on, että housujen pois ottaminen niin, että alapää oli täysin paljas, oli jostakin syystä välttämätöntä. En tiedä missään perheessä piiskatun muuta ruumiinosaa, kuin varta vasten paljaaksi riisuttua pyllyä.

Tämä koski myös jo aikuistumassa olevia nuoria naisia ja muiden läsnäollessa. Jos housujen pois ottamisessa viivytteli tai vastusteli, oli seurauksena helposti koko lopun päivää oltava housuitta. Tällaisia perinteitä pitivät eritoten vanhemmat naiset innokkaasti yllä.

Käsitys oli niin järkähtämätön, että vaikka lapsella olisi ollut vain uimahousut ja paljasta ihoa riittävästi, oli uimahousut otettava pois että paljaalle takamukselle voitiin antaa vitsaa. Uskomukset perinteisiin olivat lujat muissakin asioissa. Mun äitini kielsi minua monta kertaa, ja lopuksi mun äidiltäni palo proppu, Se otti multa uikkarit pois ja haki vitsan sen jälkeen sain selkääni naapurin ja hänen tyttönsä silmien edessä.

Yleensä tässä tilanteessa puettiin päälle lyhyt paita, että oli jotakin vaatetta päällä, vaikka se ei mitään peittänytkään.

Se pikemminkin korosti paljaan kikkelin näkymistä esteettä. Minä itse ehdotin että tarkistetaan nyt pojan alapää kylä paikassa. Ja syy oli että vanhempani järjestivät seuraavalla kerralla kun pelini taas toimi pillua, ja minä tykkäsin olla alapää paljaana pantavana tai tarkistettavana. Minun vanhempani ovat jo manan majoilla, ja olen itse omasta mielestäni täysjärkinen. Myöskin mun äidilläni oli tapana aina kuin vain oli mahdollista piiskata poika lasta julkisesti toisten nähden pihalla että muut näkivät että poika saa selkäänsä.

Mutta kun mun siskoni oli vuoro saada selkäänsä äitini vei sen sisälle saamaan selkäänsä, ja kun siskon ikä kirjoitettiin kahdella numerolla, niin suljetun oven takana mun siskoni piiskaa sai.

Mutta poika piiskattiin aina tuvassa tai vaikka kylässä, äidin mielestä poikaa piti häpäistä kunnolla niin siintä tulee parempi ihminen. Minä sain vielä 17v selkääni äidiltäni.

Jos olisin laittanut sille vastaan hänen rakastajansa olisi antanut mulle kunnolla selkään. Se sano monta kertaa mun kuullen, jos poikasi rupeaa temppuilemaan sano mulle MINÄ annan pojallesi isän kädestä. Äitini rakastajaa minä olen vihannut lähes koko ikäni, kun se kuoli EN mennyt sen hautajaisiin.

Äiti ei pakottanut lähtemään mukaansa silloin. Hän on ainoa ihminen jota olen tosissani vihannut. Luulisi, että jää ikuinen katkeruus mieleen, jos suostui vielä yli vuotiaana vapaaehtoisesti piiskattavaksi.

Itse olin niin arka poika kivulle, että räpisköin täysillä vastaan ihan pikkukakarasta alkaen. Noin 12 vanhana ongelma oli ratkaistu, piiskaa ei saatu annettuksi, eikä nyrkilläkään voinut lyödä, silloin oli siirrytty nuhdesaarnakauteen.

Henkinen väkivalta on yhtälailla rikos, mutta kukaan siitä korvaansa lotkauta. Vanhemmilla pitäisi aina olla viimeinen sana keinoilla, joihin ei pysty mankuminen tai muu hermojen viilaus.

Yhteiskunta on mennyt alueelle ,joka sille ei kuulu. Lasten hankkiminen yhteiskunnan tarpeisiin vähenee. Yhteiskunta on sahannut poikki oman oksansa. Syntyvyys on jo vähentynyt. Jossakin se alkaa näkyä, kun vanhempien vastuita lisätään ja oikeudet on viety. Ei uhmakkaita, koskemattomuudestaan tietoisia kakaroita siedä kohta kukaan.

Palataanpa vielä luvulle, silloin mukuloita tosiaankin kasvatti koko kylä. Toisenkin mukulaa voi kurittaa, eikä siinä ollut selkäänsä saajalla nokan naputtamista, parempi vain, jos tieto ei mennyt kotiin. Kylän häirikköpojat saivat selkäänsä tarvittaessa naapuriltakin. Vieras kurittaja käytti aina vitsaa. Eli piiskattiin niin kuin pikkukakaroita. Omia mukuloita, ainakin jotkuit, löivät sillä mikä käteen sattui.

Jos joku oli vieraalta selkäänsä saanut, niin kyllä tieto siitä levisi armotta kylällä. Ja ihan varmoja oltiin, että vitsaa se on paljaalle saanut, vaikka olisi vähän isompikin jätkä ollut.

Siiten kun jostakin hunsvotista miesporukassa puhuttiin, niin joku ukko saattoi sanoa, että jouduin minäkin sen kerran piiskaamaan. Sen jälkeen ei ole meillä ainakaan pahojaan tehnyt. Jonkun kylähäirikön piiskaaminen oli kunniakas teko, nykyarvoissa se vastaisi sellaista kiloa penkistä natuna. Ajatus selkäsaunasta noltti keskenkasvuisia kuulijoita, mieletön häpeä, jos sattuisi omalle kohdalle.

Eikä sellaisen isännän taloon menty enää edes omanevarkaisiin. Ei julkista eikä nolaamista, mutta liittyy aiheeseen. Kaksi nuorta naista bussissa, toisella sylilapsi. Kohta on sen ikäinen, että voi antaa vitsaa, sanoi äiti. Sitten nuoret naiset hekottelivat. Lapsi oli otaksuttavasti poika. Pylly varmaankin kuumotti lukemattomat kerrat. Kyllä minun lapsuudessa oli sellaisia perheitä, jotka piiskasivat vieraiden nähden jälkikasvuaan. Oli myös taloja, joissa asiasta puhuttiin avoimesti, mutta itse toimitus tapahtui salassa.

Oli sellaisiakin paikkoja, että niistä ei kuultu eikä nähty mitään, vaikka piiska heilui. Tyttöjä piiskattiin vanhemmaksi kuin poikia johtui siitä, että saman ikäisen pojan piiskaaminen ei enää onnistunut. Olen itse pelastanut nuorena siskoni isän kynsistä, sisko oli rippikouluikäinen.

Tiedän myös tapauksen, jossa parikymppinen tyttö sai piiskaa, kun selvisi kenen kanssa hän seurustelee. Sen ikäistä poikaa ei enää saa piiskattua. Meitä oli neljän pojan porukka, minä nuorin vuotias. Muut olivat pari vuotta minua vanhempia. Ilmeisesti mint haluttiin karisttaa porukasta. Minä olin rikkonut sääntöjä - se oli ihan pieni juttu, mutta sitä paisuteltiin.

Keksivät, että porukan vahvin juttura piiskaa minut, niin pikkulapsille tavataan tehdä. Toinen avulias aatu kävi hakemassa vitan. Porukan kingi kävi päälleni ihan tosissaan, repi housuni alas, niputti minut tiukkaan otteeseen ja pisti piiskan soimaan.

Toimitus kesti kauan ja kaksi muuta kuvaili miltä pojan perse nyt näyttää ja naureskelivat. Itku siinä minulta pääsi, eikä mikään pyytely auttanut.

Ihan kuin piiskaaja olisi ollut jossain hurmoksessa, toimitus kesti ikuisesti. Koskaan en porukkaan palannut ja noita poikia välttelin. Pian he muuttivat paikkakunnalta pois, armeijaan ja kuka minnekin. Ilmeisesti he eivät kenellekään asiasta puhuneet, ainakaan minun korviin ei ole sellaista kantautunut.

Aikaa tuosta kaikesta on kulunut jo yli 50 vuotta, mutta se tulee vieläkin mieleen ja mietin, että mitä tekisin toisin, jos joutuisin tuohon tilanteeseen uudestaan. Syyksi tapahtumalle olen ajatellut myöhemmin, että heillä oli jonkinlainen aavistus minun seksuaalisesta erilaisuudestani.

Näin ainakin muistan omien isovanhempien sanoneen, ja vanhempani jossain määrin toteuttivat tätä oppia. Oman kokemukseni ja kuulemani mukaan äidit olivat avoimempia jakamaan muille uutisia esim. Vaikka meidän vanhemmat ei olleet pahimmasta päästä niin muistan kuinka aina nolotti ja pelotti jos aikuisten puheet kääntyi lasten kasvatukseen: Muistan 7-vuotiaana kuinka äitini kertoi ystävättärelleen kuinka oli aikaisemmin antanut minulle kuivurisua.

Tarkoitus tuskin oli nolata minua mutta seuraavan kerran kun täti tuli vierailulle, pysyttelin visusti piilossa. Perusteena oli, ihan oikein, häveliäisyysyyt. Se ei tietenkään koskettanut minua. Lopputulos; siskoilla oli tiukempaa pitempään, ne oli jatkuvasti arestissa ja valvonnan alla pitempään kuin minä.

Mutta muutama vuosi meni niin että samasta syystä mistä ne istui arestissa, sain minä isältä remmiä. Meillä määrä korvasi laadun, eli en koe että olisi pahasti piiskattu, mutta onhan se lyhytkin selkäsauan aika paljon nöyryyttävämpi rangaistus - varsinkin yläasteen aloittaneelle pojalle. Äiti tuli joskus huoneeseen katsomaan toimitusta, ja muutenkin kannusti isää pitämään minut kurissa - siskot eivät nähneet, mutta kuulivat kyllä.

Kuten monella muulla täällä, 15v minä sain jo mennä melko vapaasti eikä minua enää kuritettu - siskotytöt sai arestia vielä pitkään senkin jälkeen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olin äskettäin suvun juhlissa ja siellä serkku alkoi muistelemaan menneitä ja ilmoitti, että hän on piiskannut minut useammankin kerran. Minua ei naurattanut, mutta tapahtumat kyllä palasivat mieleen. Varmasti asiasta on supistu ja kohistu juhlien jälkeen ja kaikilla on jo käsitys tapahtumien kulusta.

Tapahtuma-aika oli luku, serkku on kymmenisen vuotta minua vanhempi ja 15 senttiä pitempi ja voimaa oli taatusti yhtä paljon kuin miehellä kokoa ja painoa. Helposti hän hintelän murkkupojan nappasi polviensa päälle makaamaan ja paukutteli pakarat helliksi. Minusta se oli kiusallista koninleikkiä. Tosin moni kavereistani sai oikeitakin selkäsaunoja siihen aikaan. Nykyisin ajattelen, että asiaan liittyi muitakin ulottuvuuksia, noloja tai imartelevia, siihen en ota kantaa. Tietenkin monia kiinnostaa, että kuinka vanhaksi pakaroitani soiteltiin.

Siihen vastaan, että kyllä. Minkä ikäisenä vitsa pitäisi vaihtaa remmiksi, onko yläkouluikäinen liian vanha saamaan vitsaa? Vitsa on mitä paras. Tehoaa vain paljaalla pyllyllä. Jos oli kotona erimielisyyksiä ja riitoja yms. Mutta, jos, ja kun, tuli tehdyksi kylillä jotain täysin sopimatonta, oli luvassa piiskaa ja siitä muistettiin myös kertoa kaikille mukana olleille.

Muistan kerran, kun naapuri vähän kauempaa, tuli kertomaan, että kakarajoukko oli tehnyt jotain ja minä olin siinä mukana, niin äiti sanoi, että hän piiskaa minut siitä hyvästä, ja myös sitten piiskasi. Oli sitten kulunut jonkin aikaa ja oli sitä porukkaa koolla, niin äiti sanoi kaikille antaneensa minulle piiskaa siitä jutusta. Muutama muukin sanoi saaneensa. Piiskan saaminen ei ollut 50 luvulla niin harvinaista, eikä se ihmeemmin nolottanut.

Luokkakaverini naureskeli poikaporukassa jälkikäteen, että oli päässyt näkemään kuinka minua oli piiskattu. Itse koin saaneeni melko hyvän torjuntavoiton, ei paljoa sattunut eikä kauaa kestänyt. Mutta kaveri selosti kuinka perusteellisesti minut oli piesty. En kuitenkaan kehdannut sanoa, että hän ei oikeasta selkäsaunasta tiedä mitään. Minusta piiskan saannin ankaruudessa oli kolme astetta. Lievin oli kuvaanollinen kurittaminun eli housut alas ja huoltajan polvelle mahalleen makaamaan.

Sen jälkeen pyllyä käsiteltiin hyvin kevyesti. Asia tuli mukulalle selväksi mitä mieltä huoltaja oli asiasta ja häpeällisen tilanteen välttely ohjasi oikeaan suuntaan. Tätä ankarampaan muotoon ei yhdenkään huoltajan olisi pitänyt mennä.

Seuraava jo paljon pahempi aste oli kivun tuottaminen samoin menetelmin. Kolmannessa asteessa kuritukseen liittyi vielä julkinen nolaaminen. Itse olen joutunut julkisesti nolatuksi vielä hyvinkin vanhana, minua uhkailtiin vieraitten kuulten piiskaamisella, vaikka en ollut saanut risua enää vuosiin.

Oli kyllä kiusallisen häjy temppu puhua kaverien kuullen vuotiaan jätkän piiskajaisista. Keskikoulussa oli vuotta ylemmällä luokalla yhden miesopettajan poika, joka oli törttöillyt sillä tavalla, että tieto siitä levisi koko kouluun.

Tuotamme katkeria nuoria miehiä kohtuuttomilla odotuksilla He tulivat suorissa rivistöissä kuin armeija, ja sitten helvetti repesi — Tällaista on uuden ajan venäläinen jalkapallo­huliganismi Tulolaskuri näyttää ensimmäistä kertaa, millaisissa kannustinloukuissa suomalaiset pahimmillaan elävät Mitä tehdä, kun naapurista leijuu asuntoon sietämätön löyhkä?

Asiantuntija paljastaa, miten hajuhaitan saa loppumaan Lennä halvalla — Lentolippujen hinnoittelu on salatiedettä, mutta pienellä kikkailulla voi löytää huippuhalvan lennon Onko Helsinki todella perustamassa köyhien rekisteriä?

Huhumylly Helsingin leipäjonojen ympärillä pyörii hurjana Lasikatto, joka oli liian paksu — HR-johtaja Mikala Larsen tarjosi lahjakkaalle naiselle huippu­pestiä ja järkyttyi kuultuaan vastauksen Verottaja haluaa kytkeä maksupäätteet suoraan verotukseen — suutarilla käynnistä tai pizzan myynnistä samantien tieto vero­hallintoon Presidenttien puolisot arvostelevat siirtolaislasten erottamista vanhemmistaan Yhdysvaltain rajalla — Melania Trumpilta harvinainen kannanotto miehensä politiikkaan George Lucas olisi tehnyt Star Wars -elokuvan Voimaa hallitsevista mikrobiolennoista, ellei Disney olisi siirtänyt häntä sivuun Silitysraudan ja kömpelön laudan voi nyt hylätä — käsikäyttöisten vaate­höyrystimien myynti selvässä kasvussa Etkö ymmärtänyt päivän Fingerporia?

Ei se mitään, koska ei ymmärtänyt kukaan muukaan Aikuisen naisen ruumis löytyi pytonin vatsasta kokonaisena Indonesiassa — useimmiten jättiläiskäärmeiden ihmisuhrit kuolevat sydänkohtaukseen Isoja miehiä, kylmiä katseita ja äärettömän julmia tarinoita — HS pääsi tutustumaan valtion mielisairaalan suljetulle osastolle, jonne päätyvät Suomen vaarallisimmat rikolliset Millaiset alushousut ovat terveelliset? Älä hankaa itseäsi kipeäksi ja vältä näitä malleja ja materiaaleja, neuvovat lääkärit Aarnio-jutun käsittely hovissa päättyy — loppulausuntonsa esittävät rikollispomo ja kaksi Aarnion ex-alaista.

Tuhmille Naisille piiskaa pyllylle Seksi napowiekszaniepenisa.eu on Suomen suurin aikuisviihdesivusto ja interatiivinen seuranhakusivu. napowiekszaniepenisa.eu on nopea ja kuuma kanava. tammikuu Yritin treffipalstoilta löytää seuraa mutta ilman tulosta. Sitten kerran . Setä sanoi siihen että itku ei auta ja jatkoi pyllyni piiskaamista. Nyt oli. Minusta parasta kotikurissa piiskan nouto pylly paljaana kasvattajan käskystä. Jos rohkeutta riittää erittäin kiihoittavaa on saada piiskaa vaimon ystävättären.

PORN GAME FUCK HAE SEURAA

HAETAAN SEURAA ILMAISTA KOTIPORNOA