Reima pilkkihaalari ison peniksen raja

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Mikä on ison ja pienen raja? Jos se keskimitta maailmassa on about 14cm, niin eikö sitten 15cm ole isohko ja joku 12cm ja alle pienehkö ja sitten kymmenen senttiä jo pieni jne? Empä oikeen usko että suomessa on montakaan oikeesti likikään 20cm kullia ainakaan ihmisillä. Niin, usko mitä haluat, mutta kyllä esim. Älä tuudittaudu tuohon keskiarvoon niin lujasti.

Neljä miestä, joista kolme pikkukalua ja naapurin Arska pelaavat korttia. Kolmella Cowboylla on kalut 11cm, 12 cm ja 13 cm. Arskalla joka voittaa poikien rahat onkin 22 cm mulkku. Mutta ei huolenhäivää tuumaavat pojat, sillä heidän mulkkunsa on vain sentin-pari porukan keskiarvoa 14,5 cm pienempi.

Ei siinä mitään mutta pieniä on silakat joulukaloiksi. Samalla logiikalla reilusti yli senttinen on lyhyehkö: Se 15cm on ihan yhtä tavallinen kun 14cm ja sitä eroa ei huomaa yksikään nainen. Eikä tarvii uskoa tietenkään että niitä 20cm pelejä on, mutta kyllä niitäkin valitettavasti on olemassa Peniksen iso koko ei tarkoita samaa kun helvetin hyvä sängyssä. Katso nyt vaikka noita Mr. Moni mittaa suunnilleen persereijästään aloittaen tai sivusta, niin onhan se paljon siompi kun väärin mittaa sellaisella "hälläväliä, on se suunnilleen" asenteella.

Joo, keskiarvo taitaa tosiaan olla noilla kieppeillä, suomalaisilla hieman vähemmänkin. En silti sanoisi, että 15cm on isohko, mut 18cm mielestäni jo on. Se kulkee sulla korvien välissä. Jos täysikasvuisia -- myös sieltä alapäästä -- miehiä on Suomessa reilut pari miljoonaa, ja niitä parikymmentäsenttisiä on kahdella prosentilla näistä, megakullisia on maassamme jotain neljä-viisikymmentä tuhatta. Onko se sitten monta? Se on jotakuinkin sama kuin jokaisella kuopiolaisella miehellä olisi senttinen tai isompi, ja kenelläkään muulla suomalaismiehellä ei.

Onko se paljon vai vähän? Suomessa ei 20 senttistä oo ku vermon ravipilttuussa ja se ei oo ihmisellä. Kyllä hepokokoisia mulkkuja on maailmasssa, eli 20cm, mutta ne on mustilla miehillä joissakin Atlantin saarivaltioissa. Itsellä 17 cm ja aina pitänyt sitä melko pienenä. Ehkä johtuen siitä, että olen iso jässikkä mieheksi.

Kyllä kai tämä näyttäisi kookkaalta jollain cm pitkällä ja 60 kiloisella kärpässarjalaisella. Sun 17senttises on oikeesti 13cm! No on se nyt vaikeaa ymmärtää, oikeenko professorismiehiä ollaan ; Hymiö helpottaa. Vaikka se keskimitta olisi 8 cm niin 16 senttinen kalu ei silti ole iso vaan pienehkö.

Jos keskimitta on pieni, ei se tarkoita sitä että sen ylittävä olisi iso. Ai, nyt meni jakeluun. Ja euron vuositulot ovat pienehköt, jos niitä vertaa USA: Koska itellä ihan sama koko Mul on 14,5cm pitkä ja 4,5cm tai vähän yli paksu. En oo koskaan aatellut sen olevan pitkä, mut en lyhytkään.

Ja sellainen keskivertohan se todellakin on. Kukaan - ei mies eikä nainen- ole sanonut sitä lyhyeksi. Yksi nainen on sanonut isoksi. Eli keskivertokamaa muidenkin mielestä. Lepotilassa se muuten on cm. Normi kondomi 18cm Large kondomi 20cm XXL Magic kumit kuulemma pienille sitten joita menee paljon kaupaksi. Eli olemme ikävä kyllä pienipippelisiä täällä Suomessa. Olisi hienoa ja miehekästä kun Suomeen täytyi tehdä maailman isoimmat kortsut erikseen.

Ei kondomeja yleensä osteta pituuden vaan paksuuden mukaan. Yleinen leveys EU-standardi on 52mm, joka on kai keskiverto ympärysmitalle 12,5 mm.

Itselläni keskivarren ympärysmitta on mm, joten 52 milliset ovat hivenen ahtaita ja käytänkin noita 56 ja 57 millimetrisiä. Itse ajattelen niin, että on pieniä, keskikokoisia ja isoja peniksiä. Pienen ja ison rajana on siis keskikokoiset, joita kaiketi on valtaosa vehkeistä. Yleisen uskomuksen mukaan suomalaisen peniksen keskipituus on noin cm.

Se varmaankin pitää paikkansa. Mielestäni keskimittaisia ovat noin senttiset. Kokoon tosin vaikuttaa myös paksuus. Paksua 17 senttistä voisi kai jo sanoa isoksi! Ihan superhyvä vinkki tuo kenkäasia! Tuo on just semmosta pientä, joka alkaa ärsyttää käytössä pikkuhiljaa. Tosi kiva kuulla, että nämä kestävät seuraavalle käyttäjälle, Alpun naapurissa asuva serkkutyttö tietää, mitä pukee vuoden päästä talvella päälleen: D Tostakin mä tykkään, että Reiman useimmat värit ja kuosit sopivat täysin sekä tytöille että pojille.

Ekaksi sori, pakko kun mä en kestä kun ihmiset ei osaa tätä, neuroosini tää, sori ; kengät on varmaan vuorilliset eikä vuorelliset: Pätevältä vaikuttava setti, kyllä noilla porhaltaa sillä varauksella tosin että kun Hkin talvista ei tiedä, niin untuvahaalari voi olla auttamattoman kuuma ja jäädä vähälle käytölle jos talvi on niin leuto kuin viime talvena esim.

Meillä eniten käytetty talvivaatetus on ollut viime vuodet sellainen jo ohueksi kulunut toppahaalari kirppikseltä tai lapsen edellisenä talvena käyttämä joka vielä mahtuu joka on vedenpitävä. Sillä on kahlattu ainakin jouluun asti ja se uusi pränikkä toppahaalari otetaan käyttöön vasta kun on lunta ja pakkasta Ja toi kypärämyssy, se on ihan paras päiväkotilapselle mun 5,5v saa käyttää vielä ainakin tän talven vaikka kuinka ois vauvojen päähine. Nimittäin kypärämyssyn kanssa lapsen kaula tulee suojattua samalla kuin pääkin.

Ainakin mun nakerolla kun tuppaa kaulurit "unohtumaan" ainakin meidän pk: Mutta siis, kypärämyssy on nerokas päähine! Aijuu, sellainen vinkki vielä, että meillä lapsen sormet oli aika usein kylmät topparukkasissa kokeiltiin tosi monia ja parhaaksi osoittautui kombo alla mummon neuloma ohut villalapanen ja päällä rukkanen tässä kombossa on myös helpompi saada kirottu peukalo rukkaseen Rukkanen saattoi sit olla joko vk-rukkanen kun märkä lumi tai topparukkanen kunnon pakkaset.

Hei ihan superhyviä vinkkejä! Hitsiläinen, en muuten edes ajatellut, että untuvahaalari voisi olla liian kuuma. Jotenkin kelasin, että kun siellä se lapsonen nököttää pakkasessa tunteja, niin more is more, ja ei ainakaan tule kylmä. Fiksaan sen tuosta tekstistä: Taidat olla muuten oikeassa, Alpun ikäinen itseasiassa varmaan tarvitseekin enempi vaatetta kuin menevämpi leikki-ikäinen joka on juoksee, kiipeilee ja touhuaa ihan koko ajan , pienet kun on vähän semmoisia pikku tatteja talvella pihalla paksuissa kamppeissaan supersuloisia omissa leikeissään touhuten.

Ja tulevasta talvestahan ei taas tiedä että millainen siitä tulee meillä esim. Hei vinkkinä hiihtoasiaan, että Helsingissä kyllä pääsee hiihtämään, vaikka lunta ei olisikaan! Paloheinässä on läpi talven tosi hyvät tekolumiladut, joita sivakoin niin yksin kuin myös 4- ja 2-vuotiaiden kanssa ja lyhempiä lenkkejä lumetetaan pakkastilanteen mukaan muuallekin päin kaupunkia. Esimerkiksi meidän kotilähiössä Vanhassa Herttoniemessä oli tosi hyvä puolen kilometrin tekolumilatu, jota hiihdeltiin lasten kanssa.

Juu, meillä vaan lähtee hyvänä lumitalvena latu Keskuspuistoon m kotiovelta ja latuahan siitä riittäisi sit Vantaan rajalle asti ja pienen kanssa ei-niin-hiihtohullut ja laiskat vanhemmat ei jaksa ajatellakaan Paloheinän ruuhkiin lähtemistä julkisilla vielä pitäisi mennä. Meillä vanhempien talviurheilulaji on luistelu, joten luistelua on takana pienellä kolmen talven verran viime talvena kausi päästiin aloittamaan marraskuussa ja vikan kerran luisteltiin maaliskuussa.

Tässä kohtaa on pakko kehua, että Helsingissä on ainakin meidän hoodseilla aivan supermahtavat luistelumahikset kun pieniä luistinratoja pidetään yllä melkein joka leikkipuistossa joten kynnys luistinradalla lähtemiseen on tosi pieni. Suomen kielen lautakunta suositteli jo , että vuori-sanaa ja sen johdoksia voi taivuttaa kahdella tavalla.

Vuorillinen ja vuorellinen käyvät siis molemmat https: Sori, piti päästä pätemään. Ai kauhiaa, tuo ehkä selittää miksi tuo demoninen "vuorellinen" muoto on lisääntynyt viime vuosina räjähdysmäisesti. Jatkan kuitenkin änkyränä taistelua oikeakielisyyden puolesta! Enkä sano mitään casesta "alkaa tekemään", mikä on myös noita surullisia vuoden päätöksiä, nih!

Hih joo, nää on kyllä tällasia, että herättää tunteita: Mäkään en ala korjaamaan! Mun mielestä takki ja housut on kätevä kombo just kaikilla kauppa- ja kahvilareissuilla. Takin saa kätevästi pois, mutta jos haalarin riisuu puoliksi, se roikkuu kävelevän lapsen perässä tosi hankalasti. Ja lisäksi kun nää talvet on vähän mitä on, toppahaalari on usein sen verran ryönäinen, että on kiva omistaa sellanen siistimpikin setti. Ja tästä tuli tietty mieleen, että osta vielä toppahaalarin päälle menevät kurikset päiväkotikäyttöön: Mua vaivaa tässä blogissa mainospostaukset, ja varsinkin hinta jos tosiaan sait vaan noi rojut tuntuu aivan liian halvalta näkyvyydestä.

Ja joo ja vaivaa sekin, että just lapsi valjastettu mainoskasvoksi. Nimellä ja naamalla, vaikkei juuri tässä postauksessa naamaa näy.

Muuten olen tykännyt kirjoituksistasi. Okei, yritän purkaa tämän kritiikin osiin, koska tässä tuli aikamoinen ryöpytys mun valintoja ja jopa mun äitinä olemista kohtaan. Eli sua vaivaa 1 se että tein mainospostauksen 2 että tein mainospostauksen ja sain siitä mielestäsi liian vähän rahaa kuten sanoin, pyysin itse noita Reiman vaatteita, koska mun mielestä ovat olleet niin toimivia, kannattaa myös tsekata lasten talvivaatteiden hinnat ja sen jälkeen pohtia, lähtikö liian halvalla, olet ilmeisesti isompituloisempi kuin minä ja 3 mun lapsi esiintyy tässä blogissa joskaan hän tosiaan ei esiinny nimellä tai naamalla.

No, ymmärrän että se voi vaivata. En ole keksinyt vielä. Olen myös kelaillut, että en voi samaan aikaan kirjoittaa siitä, että ihmisten ei kannata kuluttaa turhia juttuja ja sitten mainostaa turhia juttuja. Tästä syystä en ole mainostanut täällä omasta mielestäni turhia juttuja. Yritin tuoda sen ajatuksen, että en ymmärrä miksi sanot saaneesi vaatteet "ilmaiseksi".

Kun tiedät työsi ja aikasi arvon, sekä sen päälle näkyvyyden suositussa ja luetussa blogissa. Olen myös mieltänyt tämän blogin erilaiseksi kuin monet muut, sitten kai. Saatan olla parempituloinenkin, mutta eikö tässä puhuta vaatteiden arvosta niiden valmistajalle eikä ovh: Omien lasten kautta tullut kelattua lasten oikeutta yksityisyyteen netissä. Monissa blogeissa ja instoissa lasten kaupallistaminen häiritsee. Eikö me äidit voitais sopia, että ei heristellä sormea muille omien arvojen tai fobioiden pohjalta: Ei tätä blogia musta tunnista sinun kritiikistäsi.

Mä tykkään Julian blogista eikä minua häiritse yhteistyöpostaukset kun ne kerrotaan selkeästi. En tunnista itseäni enkä myöskään halua tulla mukaanluetuksi johonkin "me äidit" -karsinaan.

Blogin kommenttikentässä postauksen aiheesta käytävä keskustelu lienee lukijoiden ja blogin kirjoittajan välisten roolien vuorovaikutusta. Yhteiskunnallisia aiheita ja duunikuvioita ammattitaidolla käsittelevältä blogilta lukija saattaa odottaa kriittisempää otetta kuin joltain muulta.

Hyvä kysymys on, miksi esim lehdissä termit "yhteistyö" ja "tuotteet saatu" eivät ole käytössä vaan puhutaan ilmoituksista. Jos sinusta on yksinkertaisesti väärin, että blogi on mitenkään kaupallinen, ei varmaan kannata lukea blogeja.

Toisaalta annat ymmärtää olevasi niin hyvätuloinen, että ärsyttää kun jotkut ei ota riittävästi rahaa työstään. Sitten vihjaat omien pohdintojesi kautta, että on väärin tunnustaa blogissa lapsien olemassa olo ylipäätään. Minusta tuntuu, että haluat vain soittaa suutasi. Aaa joo, toi ilmaisuus-sana häiritsi sua.

Mä käytin sitä sanaa, kun inhoan kaikkia eufemismeja, joilla yritetään häivyttää se, että blogin kirjoittaja on saanut vailla veloitusta jonkun asian. Yritän pitää kaiken lukijalle aina niin läpinäkyvänä kuin vain pystyn, jotten johtaisi harhaan. Olen myös ammatiltani toimittaja blogi on harrastus , joten olisi noloa jäädä kiinni jostain vahingossa tehdystä piilomainonnasta. Toki siis pidän arvossa aikaa ja vaivaani. Mulle taas vaatteet ovat ovh: Tuo lasten kautta mainostaminen on hankala juttu, josta haluaisin kuulla enemmänkin mielipiteitä.

Musta tuntuu, että semmonen "moraalisesti hyväksytty totuus, jonka kunnollinen äiti voi allekirjoittaa" on se, että lapsien avulla ei saisi mainostaa mitään. Mutta sitten on pakko kysyä, että miksi. Mitä haittaa siitä voi olla mun lapselle, että puen sen veloituksetta saatuihin Reiman vaatteisiin ja laitan siitä vaikkapa Instaan kuvan? Kiusataanko sitä tästä syystä jossain? Onko se joutunut markkinakoneiston ikuisiin saatanallisiin rattaisiin?

Mä en tiedä, mitä se konkreettisesti tarkoittaisi. Ja tietenkin jos lapsi ei tulevaisuudessa halua olla jossain kuvissa, niin sen ei missään tapauksessa ole pakko suostua.

Blogissa en nyt kamalasti ole tunkenut muutenkaan sen naamaa näytille enkä edes puhu siitä oikealla nimellä , tosin en tiedä, mitä haittaa siitäkään sille olisi.

Tietenkään kaikki ei ole kaupan ja kaikkea ei kuulu kaupallistaa, mutta noin yleisesti ottaen, mitä konkreettista haittaa tästä voi olla?

Enkä mäkään halua jankata, mutta tämä asia on pohdituttanut itseäni. Meinasin kommentoida aihetta tästä kulmasta jo aikaisemmin mutta pyyhin kommentin pois. Minusta nimenomaan tuntui että tuo lapsen kaupallistamiskritiikki tuli nyt jostain ihan muualta kuin juuri tästä blogista.

Joissain muissa blogeissa näkee todella isommissa määrissä sännöllisiä kaupallisia yhteistyöpostauksia, joissa lapset toimivat "katalogimalleina" ja poseeraavat harjaantuneesti. Lapset esiintyvät usein omilla nimillä ja kasvoilla.

Tai siltä se vaikuttaa, en seuraa näitä blogeja aktiivisesti. Saattaa olla että haukun siinäkin väärää puuta. Varmaan jossain se sopivan ja järkevän raja menee, mutta itse en kyllä osaa sitä absoluuttisesti määritellä. En haluaisi että kukaan lapsi joutuu tekemään kotonaan "palkkatöitä". Minusta siinä on iso ero laitetaanko lapset poseeraamaan vai kuvataanko vaatteet lapsen päällä kun hän leikkii vapaasti. Myös yksityisyydensuojaa pitää miettiä. Omasta lapsestani en esimerkiksi laita ollenkaan kasvokuvia sosiaaliseen mediaan.

Minusta tässä blogissa on ollut ainoastaan aiheellisia yhteistyöpostauksia hyvällä maulla toteutettuna. Lasta ei todellakaan ole kaupallistettu minun silmissäni. Lasten ulkovaatteet ovat tuoreelle vanhemmalle vähän hämmästyttävä suo ja etenkin kotimaisten brändien esittely on vain mukavaa luettavaa. Kommentteihin tulee yleensä vielä lisää käyttäjäkokemuksia ja saa hyvää tietoa vaatteen kestävyydestä ja toimivuudesta.

Tässä postauksessahan ei edes ollut ollenkaan lapsen kuvia! Se, että tuote tulee lapselle ei tarkoita että lapsi olisi rahantekoväline. Tuosta lapsen esiintymisestä blogissasi olisi mukava lukea ihan erillinen postauskin.

.

Reima pilkkihaalari ison peniksen raja

Millä saisin rakkaani itsetuntoa kohotettua vaikka olen asiasta sanonut että kalu on ihana ja sopivan kokoinen minulle. Meillä oli viime talvena lähes identtinen setti. Sillä on kahlattu ainakin jouluun asti ja se uusi pränikkä toppahaalari otetaan käyttöön vasta kun on lunta ja pakkasta Saatan olla parempituloinenkin, mutta eikö tässä puhuta vaatteiden arvosta niiden valmistajalle eikä ovh: Jos se keskimitta maailmassa on about 14cm, niin eikö sitten 15cm ole isohko ja joku 12cm ja alle pienehkö ja sitten kymmenen senttiä jo pieni jne? Jotenkin kelasin, että kun siellä se lapsonen nököttää pakkasessa tunteja, niin more is more, ja ei ainakaan tule kylmä.

Arskalla joka voittaa poikien rahat onkin 22 cm mulkku. Mutta ei huolenhäivää tuumaavat pojat, sillä heidän mulkkunsa on vain sentin-pari porukan keskiarvoa 14,5 cm pienempi. Ei siinä mitään mutta pieniä on silakat joulukaloiksi. Samalla logiikalla reilusti yli senttinen on lyhyehkö: Se 15cm on ihan yhtä tavallinen kun 14cm ja sitä eroa ei huomaa yksikään nainen.

Eikä tarvii uskoa tietenkään että niitä 20cm pelejä on, mutta kyllä niitäkin valitettavasti on olemassa Peniksen iso koko ei tarkoita samaa kun helvetin hyvä sängyssä. Katso nyt vaikka noita Mr. Moni mittaa suunnilleen persereijästään aloittaen tai sivusta, niin onhan se paljon siompi kun väärin mittaa sellaisella "hälläväliä, on se suunnilleen" asenteella. Joo, keskiarvo taitaa tosiaan olla noilla kieppeillä, suomalaisilla hieman vähemmänkin. En silti sanoisi, että 15cm on isohko, mut 18cm mielestäni jo on.

Se kulkee sulla korvien välissä. Jos täysikasvuisia -- myös sieltä alapäästä -- miehiä on Suomessa reilut pari miljoonaa, ja niitä parikymmentäsenttisiä on kahdella prosentilla näistä, megakullisia on maassamme jotain neljä-viisikymmentä tuhatta.

Onko se sitten monta? Se on jotakuinkin sama kuin jokaisella kuopiolaisella miehellä olisi senttinen tai isompi, ja kenelläkään muulla suomalaismiehellä ei. Onko se paljon vai vähän? Suomessa ei 20 senttistä oo ku vermon ravipilttuussa ja se ei oo ihmisellä. Kyllä hepokokoisia mulkkuja on maailmasssa, eli 20cm, mutta ne on mustilla miehillä joissakin Atlantin saarivaltioissa.

Itsellä 17 cm ja aina pitänyt sitä melko pienenä. Ehkä johtuen siitä, että olen iso jässikkä mieheksi. Kyllä kai tämä näyttäisi kookkaalta jollain cm pitkällä ja 60 kiloisella kärpässarjalaisella.

Sun 17senttises on oikeesti 13cm! No on se nyt vaikeaa ymmärtää, oikeenko professorismiehiä ollaan ; Hymiö helpottaa. Vaikka se keskimitta olisi 8 cm niin 16 senttinen kalu ei silti ole iso vaan pienehkö.

Jos keskimitta on pieni, ei se tarkoita sitä että sen ylittävä olisi iso. Ai, nyt meni jakeluun. Ja euron vuositulot ovat pienehköt, jos niitä vertaa USA: Koska itellä ihan sama koko Mul on 14,5cm pitkä ja 4,5cm tai vähän yli paksu. En oo koskaan aatellut sen olevan pitkä, mut en lyhytkään.

Ja sellainen keskivertohan se todellakin on. Kukaan - ei mies eikä nainen- ole sanonut sitä lyhyeksi. Yksi nainen on sanonut isoksi. Eli keskivertokamaa muidenkin mielestä. Lepotilassa se muuten on cm. Normi kondomi 18cm Large kondomi 20cm XXL Magic kumit kuulemma pienille sitten joita menee paljon kaupaksi. Eli olemme ikävä kyllä pienipippelisiä täällä Suomessa. Olisi hienoa ja miehekästä kun Suomeen täytyi tehdä maailman isoimmat kortsut erikseen.

Ei kondomeja yleensä osteta pituuden vaan paksuuden mukaan. Yleinen leveys EU-standardi on 52mm, joka on kai keskiverto ympärysmitalle 12,5 mm. Itselläni keskivarren ympärysmitta on mm, joten 52 milliset ovat hivenen ahtaita ja käytänkin noita 56 ja 57 millimetrisiä. Itse ajattelen niin, että on pieniä, keskikokoisia ja isoja peniksiä. Pienen ja ison rajana on siis keskikokoiset, joita kaiketi on valtaosa vehkeistä.

Yleisen uskomuksen mukaan suomalaisen peniksen keskipituus on noin cm. Se varmaankin pitää paikkansa. Mielestäni keskimittaisia ovat noin senttiset. Kokoon tosin vaikuttaa myös paksuus. Paksua 17 senttistä voisi kai jo sanoa isoksi! Nuorena tuli mittailtua omaa miehuutta moneen otteeseen ja monella tavalla Viimeisen vuoden aikana olen laihduttanut itseni timmiin kuntoon, ja kaikeksi iloksi sain kaluuni yhden lisäsentin näkyviin läskin alta!

No, 15 tai 16 senttiä, sama kalu se on mutta nyt se on sentään hieman paremmassa kropassa kiinni: D Olen aina mieltänyt kaluni keskikokoiseksi.

Varmaan melkein kaikilla kavereillanikin on keskikokoiset. Epäilemättä pääosa tapaamistani miehistä on keskikokoisella varustettuja. Maailman miehistä suurimmalla osalla on keskikokoinen Seksi on tullut harrastettua eri miesten kanssa noin 15 vuotta ja kokemuksesta sanoisin seuraavaa: Tää on taas jonkun senttisen omaavan provo: Mut ei 12 oo kuin vähän alle ka: Moni kaveri on sanonut, että niillä on yhdet priimat haalarit ja sitten yhdet jotkut vähän ryönäset haalarit varalla.

Lisäksi olen käsittänyt, että vielä tämän ikäisellä ulkoleikissä haalarit ovat kätevimmät, kun niihin ei mene lunta sisälle vatsan kohdalta toisin kuin takki ja housut yhdistelmässä. Toisaalta näissä nuo toppahousut tulevat niin korkealle, että voipi olla, ettei lumi tunkeudu muutenkaan vaatteiden alle.

Nyt musta tuntuu, että olen kerrankin ollut lapsosen pukeutumisen kanssa ajoissa ja hankkinut sille talveksi tarvittavat asiat. Näiden lisäksi "tilasin" vielä Tikin äidiltä Alpulle villasukat, joita se tarvitsee jo pian, kun kumppareissa jalat vähän palelee. Meidän päiväkoti on siitä kiva, että ne ovat siellä ulkona aika lailla satoi tai paistoi, oli pakkasta tai hellettä. Niinpä pitää kyllä todella pitää näistä varusteista huolta.

Omalla kohdalla olen tavallisesti tällaisissa sään mukaan pukemisissa aivan toivoton, mutta olen päättänyt, että Alppu ei saa kärsiä mun ja Tikin saamattomuudesta vaatteiden ostamisen suhteen. Miten pukea lapsi keväällä puistoon, eli välikausihaalaribisnekset. Meillä oli viime talvena lähes identtinen setti. Kengät ovat tyylikkäät ja sopivat takin kanssa kulttuuririentoihinkin.

Ainoa huono puoli niissä on se, että kun kangas jumittaa vetoketjun väliin useita kertoja niin se rispaantuu ja on yhä useammin vetskarin välissä. Aluksi tätä ei tapahtunut, mutta jalan kasvaessa kevättä kohti tila vähenee ja tapaturma on valmis Kannattaa siis kiinnittää asiaan huomiota heti alusta asti vaikka olisi kuinka kiire lähtö tai uhmaikäisen lattiaraivarit!

Kypärämyssy korvattiin villamyssyllä ja Reiman fleecekaulurilla, toimi erittäin hyvin! Koko vaatesetti säilyi kaikesta rymyilysyä huolimatta tosi hyvässä kunnossa seuraavalle käyttäjälle. Ihan superhyvä vinkki tuo kenkäasia! Tuo on just semmosta pientä, joka alkaa ärsyttää käytössä pikkuhiljaa. Tosi kiva kuulla, että nämä kestävät seuraavalle käyttäjälle, Alpun naapurissa asuva serkkutyttö tietää, mitä pukee vuoden päästä talvella päälleen: D Tostakin mä tykkään, että Reiman useimmat värit ja kuosit sopivat täysin sekä tytöille että pojille.

Ekaksi sori, pakko kun mä en kestä kun ihmiset ei osaa tätä, neuroosini tää, sori ; kengät on varmaan vuorilliset eikä vuorelliset: Pätevältä vaikuttava setti, kyllä noilla porhaltaa sillä varauksella tosin että kun Hkin talvista ei tiedä, niin untuvahaalari voi olla auttamattoman kuuma ja jäädä vähälle käytölle jos talvi on niin leuto kuin viime talvena esim.

Meillä eniten käytetty talvivaatetus on ollut viime vuodet sellainen jo ohueksi kulunut toppahaalari kirppikseltä tai lapsen edellisenä talvena käyttämä joka vielä mahtuu joka on vedenpitävä. Sillä on kahlattu ainakin jouluun asti ja se uusi pränikkä toppahaalari otetaan käyttöön vasta kun on lunta ja pakkasta Ja toi kypärämyssy, se on ihan paras päiväkotilapselle mun 5,5v saa käyttää vielä ainakin tän talven vaikka kuinka ois vauvojen päähine. Nimittäin kypärämyssyn kanssa lapsen kaula tulee suojattua samalla kuin pääkin.

Ainakin mun nakerolla kun tuppaa kaulurit "unohtumaan" ainakin meidän pk: Mutta siis, kypärämyssy on nerokas päähine! Aijuu, sellainen vinkki vielä, että meillä lapsen sormet oli aika usein kylmät topparukkasissa kokeiltiin tosi monia ja parhaaksi osoittautui kombo alla mummon neuloma ohut villalapanen ja päällä rukkanen tässä kombossa on myös helpompi saada kirottu peukalo rukkaseen Rukkanen saattoi sit olla joko vk-rukkanen kun märkä lumi tai topparukkanen kunnon pakkaset.

Hei ihan superhyviä vinkkejä! Hitsiläinen, en muuten edes ajatellut, että untuvahaalari voisi olla liian kuuma. Jotenkin kelasin, että kun siellä se lapsonen nököttää pakkasessa tunteja, niin more is more, ja ei ainakaan tule kylmä. Fiksaan sen tuosta tekstistä: Taidat olla muuten oikeassa, Alpun ikäinen itseasiassa varmaan tarvitseekin enempi vaatetta kuin menevämpi leikki-ikäinen joka on juoksee, kiipeilee ja touhuaa ihan koko ajan , pienet kun on vähän semmoisia pikku tatteja talvella pihalla paksuissa kamppeissaan supersuloisia omissa leikeissään touhuten.

Ja tulevasta talvestahan ei taas tiedä että millainen siitä tulee meillä esim. Hei vinkkinä hiihtoasiaan, että Helsingissä kyllä pääsee hiihtämään, vaikka lunta ei olisikaan! Paloheinässä on läpi talven tosi hyvät tekolumiladut, joita sivakoin niin yksin kuin myös 4- ja 2-vuotiaiden kanssa ja lyhempiä lenkkejä lumetetaan pakkastilanteen mukaan muuallekin päin kaupunkia.

Esimerkiksi meidän kotilähiössä Vanhassa Herttoniemessä oli tosi hyvä puolen kilometrin tekolumilatu, jota hiihdeltiin lasten kanssa. Juu, meillä vaan lähtee hyvänä lumitalvena latu Keskuspuistoon m kotiovelta ja latuahan siitä riittäisi sit Vantaan rajalle asti ja pienen kanssa ei-niin-hiihtohullut ja laiskat vanhemmat ei jaksa ajatellakaan Paloheinän ruuhkiin lähtemistä julkisilla vielä pitäisi mennä.

Meillä vanhempien talviurheilulaji on luistelu, joten luistelua on takana pienellä kolmen talven verran viime talvena kausi päästiin aloittamaan marraskuussa ja vikan kerran luisteltiin maaliskuussa. Tässä kohtaa on pakko kehua, että Helsingissä on ainakin meidän hoodseilla aivan supermahtavat luistelumahikset kun pieniä luistinratoja pidetään yllä melkein joka leikkipuistossa joten kynnys luistinradalla lähtemiseen on tosi pieni. Suomen kielen lautakunta suositteli jo , että vuori-sanaa ja sen johdoksia voi taivuttaa kahdella tavalla.

Vuorillinen ja vuorellinen käyvät siis molemmat https: Sori, piti päästä pätemään. Ai kauhiaa, tuo ehkä selittää miksi tuo demoninen "vuorellinen" muoto on lisääntynyt viime vuosina räjähdysmäisesti.

Jatkan kuitenkin änkyränä taistelua oikeakielisyyden puolesta! Enkä sano mitään casesta "alkaa tekemään", mikä on myös noita surullisia vuoden päätöksiä, nih! Hih joo, nää on kyllä tällasia, että herättää tunteita: Mäkään en ala korjaamaan! Mun mielestä takki ja housut on kätevä kombo just kaikilla kauppa- ja kahvilareissuilla.

Takin saa kätevästi pois, mutta jos haalarin riisuu puoliksi, se roikkuu kävelevän lapsen perässä tosi hankalasti. Ja lisäksi kun nää talvet on vähän mitä on, toppahaalari on usein sen verran ryönäinen, että on kiva omistaa sellanen siistimpikin setti. Ja tästä tuli tietty mieleen, että osta vielä toppahaalarin päälle menevät kurikset päiväkotikäyttöön: Mua vaivaa tässä blogissa mainospostaukset, ja varsinkin hinta jos tosiaan sait vaan noi rojut tuntuu aivan liian halvalta näkyvyydestä.

Ja joo ja vaivaa sekin, että just lapsi valjastettu mainoskasvoksi. Nimellä ja naamalla, vaikkei juuri tässä postauksessa naamaa näy. Muuten olen tykännyt kirjoituksistasi. Okei, yritän purkaa tämän kritiikin osiin, koska tässä tuli aikamoinen ryöpytys mun valintoja ja jopa mun äitinä olemista kohtaan. Eli sua vaivaa 1 se että tein mainospostauksen 2 että tein mainospostauksen ja sain siitä mielestäsi liian vähän rahaa kuten sanoin, pyysin itse noita Reiman vaatteita, koska mun mielestä ovat olleet niin toimivia, kannattaa myös tsekata lasten talvivaatteiden hinnat ja sen jälkeen pohtia, lähtikö liian halvalla, olet ilmeisesti isompituloisempi kuin minä ja 3 mun lapsi esiintyy tässä blogissa joskaan hän tosiaan ei esiinny nimellä tai naamalla.

No, ymmärrän että se voi vaivata. En ole keksinyt vielä. Olen myös kelaillut, että en voi samaan aikaan kirjoittaa siitä, että ihmisten ei kannata kuluttaa turhia juttuja ja sitten mainostaa turhia juttuja. Tästä syystä en ole mainostanut täällä omasta mielestäni turhia juttuja.

Yritin tuoda sen ajatuksen, että en ymmärrä miksi sanot saaneesi vaatteet "ilmaiseksi". Kun tiedät työsi ja aikasi arvon, sekä sen päälle näkyvyyden suositussa ja luetussa blogissa. Olen myös mieltänyt tämän blogin erilaiseksi kuin monet muut, sitten kai. Saatan olla parempituloinenkin, mutta eikö tässä puhuta vaatteiden arvosta niiden valmistajalle eikä ovh: Omien lasten kautta tullut kelattua lasten oikeutta yksityisyyteen netissä.

Monissa blogeissa ja instoissa lasten kaupallistaminen häiritsee. Eikö me äidit voitais sopia, että ei heristellä sormea muille omien arvojen tai fobioiden pohjalta: Ei tätä blogia musta tunnista sinun kritiikistäsi. Mä tykkään Julian blogista eikä minua häiritse yhteistyöpostaukset kun ne kerrotaan selkeästi.

En tunnista itseäni enkä myöskään halua tulla mukaanluetuksi johonkin "me äidit" -karsinaan. Blogin kommenttikentässä postauksen aiheesta käytävä keskustelu lienee lukijoiden ja blogin kirjoittajan välisten roolien vuorovaikutusta. Yhteiskunnallisia aiheita ja duunikuvioita ammattitaidolla käsittelevältä blogilta lukija saattaa odottaa kriittisempää otetta kuin joltain muulta. Hyvä kysymys on, miksi esim lehdissä termit "yhteistyö" ja "tuotteet saatu" eivät ole käytössä vaan puhutaan ilmoituksista.

Jos sinusta on yksinkertaisesti väärin, että blogi on mitenkään kaupallinen, ei varmaan kannata lukea blogeja. Toisaalta annat ymmärtää olevasi niin hyvätuloinen, että ärsyttää kun jotkut ei ota riittävästi rahaa työstään.

Sitten vihjaat omien pohdintojesi kautta, että on väärin tunnustaa blogissa lapsien olemassa olo ylipäätään. Minusta tuntuu, että haluat vain soittaa suutasi. Aaa joo, toi ilmaisuus-sana häiritsi sua. Mä käytin sitä sanaa, kun inhoan kaikkia eufemismeja, joilla yritetään häivyttää se, että blogin kirjoittaja on saanut vailla veloitusta jonkun asian.

Yritän pitää kaiken lukijalle aina niin läpinäkyvänä kuin vain pystyn, jotten johtaisi harhaan. Olen myös ammatiltani toimittaja blogi on harrastus , joten olisi noloa jäädä kiinni jostain vahingossa tehdystä piilomainonnasta. Toki siis pidän arvossa aikaa ja vaivaani. Mulle taas vaatteet ovat ovh: Tuo lasten kautta mainostaminen on hankala juttu, josta haluaisin kuulla enemmänkin mielipiteitä. Musta tuntuu, että semmonen "moraalisesti hyväksytty totuus, jonka kunnollinen äiti voi allekirjoittaa" on se, että lapsien avulla ei saisi mainostaa mitään.

Mutta sitten on pakko kysyä, että miksi. Mitä haittaa siitä voi olla mun lapselle, että puen sen veloituksetta saatuihin Reiman vaatteisiin ja laitan siitä vaikkapa Instaan kuvan? Kiusataanko sitä tästä syystä jossain? Onko se joutunut markkinakoneiston ikuisiin saatanallisiin rattaisiin? Mä en tiedä, mitä se konkreettisesti tarkoittaisi.

Ja tietenkin jos lapsi ei tulevaisuudessa halua olla jossain kuvissa, niin sen ei missään tapauksessa ole pakko suostua. Blogissa en nyt kamalasti ole tunkenut muutenkaan sen naamaa näytille enkä edes puhu siitä oikealla nimellä , tosin en tiedä, mitä haittaa siitäkään sille olisi. Tietenkään kaikki ei ole kaupan ja kaikkea ei kuulu kaupallistaa, mutta noin yleisesti ottaen, mitä konkreettista haittaa tästä voi olla?

Enkä mäkään halua jankata, mutta tämä asia on pohdituttanut itseäni. Meinasin kommentoida aihetta tästä kulmasta jo aikaisemmin mutta pyyhin kommentin pois. Minusta nimenomaan tuntui että tuo lapsen kaupallistamiskritiikki tuli nyt jostain ihan muualta kuin juuri tästä blogista.

GIRLS PORNO SEX MATURE MASSAGE